> Voliotaki: Το τρίτο κλειδί του Μαζιώτη και ο Παλαιοκώστας – Στα μέρη του διαβόητου κακοποιού ψάχνουν τη Ρούπα

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Το τρίτο κλειδί του Μαζιώτη και ο Παλαιοκώστας – Στα μέρη του διαβόητου κακοποιού ψάχνουν τη Ρούπα

- Το “ορφανό” κλειδί ίσως ανοίγει τη γιάφκα ή οδηγεί στο αυτοκίνητο του Ν. Μαζιώτη
- Καταφύγιο στα... λημέρια του Παλαιοκώστα φέρεται να έχει βρει η Π. Ρούπα με το παιδί
- Στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού ο ανακριτής για την απολογία του Ν. Μαζιώτη
- Η Πόλα Ρούπα, ακόμη τουλάχιστον 3 άτομα και φυσικά το αυτοκίνητο και τα όπλα του Επαναστατικού Αγώνα είναι οι πρώτες προτεραιότητες της αντιτρομοκρατικής.
- Από τα κλειδιά που βρέθηκαν πάνω στον Ν. Μαζιώτη τα δύο αντιστοιχούσαν στο διαμέρισμα του Αμαρουσίου, το τρίτο όμως παραμένει... ορφανό και προβληματίζει τους αστυνομικούς.


Θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι ξεκλειδώνει τον πόρτα ακόμη ενός κρησφύγετου το οποίο περιέχει ίσως μέρος του εξοπλισμού της οργάνωσης ή υλικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Είναι πιθανό το διαμέρισμα να “κρύβει” και το αυτοκίνητο καθώς ίσως αυτό βρίσκεται παρκαρισμένο κοντά (σε πάρκινγκ ή πυλωτή).

Στα λημέρια του Παλαιοκώστα η Π. Ρούπα;

Την ίδια ώρα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής βλέπουν ισχυρό ενδεχόμενο η σύντροφος του Ν. Μαζιώτη να έχει βρει καταφύγιο στις περιοχές όπου κινείται ο διαβόητος κακοποιός Β. Παλαιοκώστας.

Υπάρχουν ισχυρά στοιχεία που δείχνουν ότι οι δύο κακοποιοί έχουν συνεργαστεί σε ορισμένες περιπτώσεις και δεν αποκλείουν το σχέδιο διαφυγής της συντρόφου του Ν. Μαζιώτη με το τεσσάρων ετών παιδί τους να οδήγησε τα βήματά της στα λημέρια του κακοποιού βάσει προσυμφωνημένου σχεδίου ανάγκης.

Ψάχνουν 3 ως 7 άτομα ως συνεργούς του Ν. Μαζιώτη

Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Πατρακάκος τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα. Η αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι η λεγόμενη ομάδα Μαζιώτη απαρτίζεται από έναν βασικό πυρήνα τριών ατόμων ενώ φαίνεται ότι υπάρχει συνεργασία με τρία ως τέσσερα ακόμη άτομα.

Όλα αυτά τα πρόσωπα έχουν μπει στο μικροσκόπιο και αναζητούνται.

Παράλληλα εκτιμάται ότι εκτός από τα Πατήσια και ειδικότερα την περιοχή του Αγίου Νικολάου ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αντιτρομοκρατική παρουσιάζουν περιοχές όπως το Γραμματικό και ο Μαραθώνας όπου υπάρχουν στοιχεία ότι κινήθηκε ο Μαζιώτης.

Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι ο οπλισμός και το υλικό υποστήριξης των ενεργειών (αλεξίσφαιρα, κουκούλες κλπ) της οργάνωσης ενδέχεται να μην βρίσκονται συγκεντρωμένα σε έναν χώρο αλλά διασκορπισμένα σε περισσότερες από δύο ή και τρεις γιάφκες και έτσι οι έρευνες επεκτείνονται και εκτός Αττικής.