> Voliotaki: Συνέλαβαν σε διάρρηξη τον «δράκο» της Λάρισας

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Συνέλαβαν σε διάρρηξη τον «δράκο» της Λάρισας

Είχε σκορπίσει τον τρόμο πριν από 22 χρόνια

Επί τέσσερα χρόνια, από το 1988 έως το 1992, ο 62χρονος σήμερα δράστης υποχρέωνε με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας τα ζευγάρια που έβρισκε σε απόμερες περιοχές να κάνουν έρωτα μπροστά του, ενώ ο ίδιος αυτοϊκανοποιούνταν...

Μπροστά σε έναν παλιό τους γνώριμο που είχε σκορπίσει εφιάλτες πριν από 22 χρόνια, βρέθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκαν να επέμβουν σε περιστατικό διάρρηξης ενός διαμερίσματος στη Λάρισα.

Ο διαρρήκτης που έπεσε στα χέρια τους ήταν ο «δράκος» που είχε τρομοκρατήσει τουλάχιστον ένδεκα παράνομα ζευγάρια και είχε σκοτώσει ένα νεαρό στρατιωτικό!

Επί τέσσερα χρόνια, από το 1988 έως το 1992, ο 62χρονος σήμερα δράστης υποχρέωνε με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας τα ζευγάρια που έβρισκε σε απόμερες περιοχές να κάνουν έρωτα μπροστά του, ενώ ο ίδιος αυτοϊκανοποιούνταν!

Αν τα θύματα αρνούνταν ή προσπαθούσε να διαφύγουν, πυροβολούσε εναντίον τους. Σε μια τέτοια περίπτωση, σκότωσε εν ψυχρώ έναν μόνιμο αρχισμηνία στις 23 Μαΐου του 1992. Η έρευνα οδήγησε στα ίχνη του και είχε συλληφθεί στην Ανάβρα Καρδίτσας.

Αφού εξέτισε ποινή 20 ετών για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή, βιασμούς, προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας και άλλα αδικήματα, αποφυλακίστηκε και από τότε επιδιδόταν σε διαρρήξεις.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν να σκαρφαλώνει σε ένα δένδρο για να φτάσει στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος πρώτου ορόφου που οι ιδιοκτήτες του απουσίαζαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, από τον οποίο πήρε νόμιμη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.