> Voliotaki: Στα κάγκελα ο Στουρνάρας με τα στελέχη της Ν.Δ. - Θέλει να σηκωθεί να φύγει από το υπουργείο - "Κανείς άλλος δεν ήθελε να γίνει ΥΠΟΙΚ"

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Στα κάγκελα ο Στουρνάρας με τα στελέχη της Ν.Δ. - Θέλει να σηκωθεί να φύγει από το υπουργείο - "Κανείς άλλος δεν ήθελε να γίνει ΥΠΟΙΚ"

- Υπενθύμισε ο Γιάννης Στουρνάρας ότι ανέλαβε τον υπουργικό θώκο μετά από αίτημα των τριών κομμάτων
- Οι συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών δεν διαψεύδουν μετακίνησή του στην Τράπεζα της Ελλάδος
- Σημειώνουν ωστόσο πως αυτή η απόφαση είναι καθαρά στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά
- Για τις διαπραγματεύσεις για το χρέος αναφέρεται πως μπορεί να τις αναλάβει και κάποιο κομματικό στέλεχος
- Έντονη ενόχληση, σε βαθμό δυσαρέσκειας, φέρεται να έχει εκφράσει ο υπουργός
Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, για την κριτική που δέχεται τις τελευταίες δύο ημέρες από κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του υπουργού, ο κ. Στουρνάρας φέρεται να είναι τόσο ενοχλημένος, σε βαθμό που να μην επιθυμεί, υπό τις συγκεκριμένες, συνθήκες την παραμονή του στο υπουργείο Οικονομικών.

Μάλιστα, φέρεται να υπενθυμίζει ότι εκλήθη στον θώκο του υπουργού Οικονομικών από τρία διαφορετικά κόμματα για να αναλάβει, στα πρόθυρα κατάρρευσης της οικονομίας, ένα καθήκον που ουδείς άλλος επιθυμούσε.