> Voliotaki: Λασίθι: Το... αμίμητο των επερχόμενων εκλογών - Υποψήφιος σε τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια!

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Λασίθι: Το... αμίμητο των επερχόμενων εκλογών - Υποψήφιος σε τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια!

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο η κίνηση του υποψηφίου δεν έγινε αντιληπτή ούτε και την ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών στο πρωτοδικείο Λασιθίου

«Καταφερτζής» φαίνεται ότι ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ιεράπετρα με καταγωγή από το Σταυροχώρι, ο οποίος έπεισε τους επικεφαλής τριών από τους έξι συνδυασμούς που κατεβαίνουν...
στις επερχόμενες εκλογές να τον συμπεριλάβουν στις λίστες των υποψηφίων.

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο η κίνηση του υποψηφίου δεν έγινε αντιληπτή ούτε και την ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών στο πρωτοδικείο Λασιθίου.

Ωστόσο δύο 24ωρα μετά, η «απάτη» έγινε γνωστή από τους επικεφαλής των τριών συνδυασμών οι οποίοι πυρ και μανία που εξαπατήθηκαν, αποφάσισαν από κοινού να τον αποπέμψουν από την εκλογική διαδικασία.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, αναμένεται να ζητήσουν από το πρωτοδικείο Λασιθίου την ακύρωση της υποψηφιότητας του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον και των τριών παθόντων εξετάζεται το ενδεχόμενο η κίνησή του αυτή να έχει στόχο να προκαλέσει εμπλοκή στην ανακήρυξη των τριών συνδυασμών στα οποία βρέθηκε να συμπεριλαμβάνεται.