> Voliotaki: Σοκ! Βίασε τη 13χρονη κόρη του φίλου του!

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Σοκ! Βίασε τη 13χρονη κόρη του φίλου του!

Σοκ και οργή προκαλεί άλλη μια υπόθεση βιασμού ανηλίκου κοριτσιού στη Λεμεσό από 36χρονο άντρα, γείτονα του 13χρονου θύματος.

Μετά την χθεσινή αποκρουστική υπόθεση με σεξουαλική κακοποίηση 9χρονου από 15χρονο φίλο του, το φως της δημοσιότητας βλέπει άλλη μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης.


Άντρας 36 χρονών από τη Ρουμανία που διαμένει στη Λεμεσό και διατηρεί μάλιστα στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του θύματος, καταγγέλθηκε στις Αρχές, ότι παρέσυρε τη μικρή του γειτόνισσα σε απομονωμένη περιοχή πλησίον της οικίας του και ακολούθως την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε μετά από αποκάλυψη του μικρού κοριτσιού στην οικογένεια της για το περιστατικό. Ακολούθως η οικογένεια της 13χρονης σοκαρισμένη απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της μικρής η οποία είπε πως παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί άλλη μια φορά κατά το πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο δεν το είπε σε κανέναν φοβούμενη από τις απειλές του 36χρονου.

Την σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος του μικρού κοριτσιού πιστοποίησαν ιατροδικαστές κατόπιν εξετάσεων.
Ο 36χρονος Ρουμάνος ανακρινόμενος ανέφερε πώς δεν αρνείται την σεξουαλική επαφή με το μικρό κορίτσι, ωστόσο υποστήριξε πως αυτή έγινε με τη θέληση της μικρής!

Ο 36χρονος είναι υπό κράτηση από χθες το βράδυ.

Η αστυνομία η οποία χειρίζεται το όλο θέμα με προσοχή, ενημέρωσε το Γραφείο Ευημερίας για την υπόθεση και διαβεβαίωσε πως θα γίνουν άμεσα όλες οι ενέργειες που χρειάζονται προκειμένου να οδηγηθεί το συντομότερο η αποτρόπαια υπόθεση ενώπιον της δικαιοσύνης.