> Voliotaki: AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ: "Ελάτε να συγκρίνουμε τα στοιχεία μας"

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ: "Ελάτε να συγκρίνουμε τα στοιχεία μας"

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του κυρίου Σκοτινιώτη, θέλοντας και μη, αποδέχθηκε σιωπηρά την κριτική μας ότι η τωρινή δημοτική αρχή ενέταξε έργα ύψους 6 εκ. ευρώ περίπου από το 2011 έως το 2013, δηλαδή 4 εκ. ευρώ λιγότερα απ' ότι κατάφερε η προηγούμενη. 

Από τη σκοπιά μας, ποτέ δεν αναφερθήκαμε στο πόσα έργα υλοποιούνται, αλλά στο ποια έργα φέρουν τη σφραγίδα της παρούσας δημοτικής αρχής.
Εκεί άλλωστε έχει αποτύχει οικτρά ο απερχόμενος δήμαρχος και όχι βέβαια στο να διεκπεραιώνει ή να υλοποιεί έργα άλλων...

Από τα επίσημα στοιχεία του Υπ. Ανάπτυξης και της Διαχειριστικής Αρχής προκύπτει ότι η Νομαρχία Μαγνησίας μέχρι το 2011 ήταν πρωταθλήτρια στο ΠΕΠ Θεσσαλίας, ενώ η δημοτική αρχή Σκοτινιώτη μέχρι το 2013 αδιαμφισβήτητη ουραγός στις εντάξεις.

Επειδή όμως είμαστε πρόθυμοι να δεχθούμε οποιαδήποτε αντίκρουση των στοιχείων μας καλούμε τον κ. Δήμαρχο να μας προσκομίσει τα δικά του "έγκυρα" στοιχεία για τις εντάξεις, ώστε να κρίνουν και οι πολίτες την αξιοπιστία της κριτικής μας.

Επαναλαμβάνουμε επίσης την πρόσκλησή μας στον κ. Σκοτινιώτη για δημόσιο διάλογο. Δεν είναι άλλωστε πιο έντιμη η λύση της ανοιχτής και δημοκρατικής αντιπαράθεσης, αντί του φαινομένου των γνωστών "πραιτοριανών", που απολογούνται αμήχανα;