Νέα στοιχεία ότι η συστηματική κατανάλωση ψαριών μπορεί να βοηθήσει τον εγκέφαλό μας να διατηρηθεί υγιής ανακάλυψαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ.
Σε μία μελέτη που δημοσιεύεται σήμερα στην επιθεώρηση «Neurology», όσοι εθελοντές είχαν τα χαμηλότερα επίπεδα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στο αίμα τους είχαν πιο συρρικνωμένους...
εγκεφάλους και απέδωσαν χειρότερα σε τεστ μνήμης και νοητικών ικανοτήτων σε σύγκριση με όσους είχαν τα υψηλότερα.
Διαβάστε περισσότερα