> Voliotaki: Δεν το… κουνάει ο Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δεν το… κουνάει ο Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό

Οι σκάουτερ κάνουν… παρέλαση από το Καραϊσκάκη, αλλά ο Πιέρ Ισά -εκφράζοντας την διοίκηση του Ολυμπιακού- ξεκαθάρισε… «Δεν φεύγει κανείς»

Οι σκάουτερ κάνουν… παρέλαση από τις κερκίδες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν πολλούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν συγκεντρώσει επάνω τους τα φώτα με τις εμφανίσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ...

Ωστόσο, ο Πιέρ Ισά, εκφράζοντας και τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ξεκαθάρισε τα πράγματα… «Δεν φεύγει κανείς».

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας μοιράστηκε τις απόψεις του και κάποια από τα πλάνα του για τον Ολυμπιακό στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των πρωταθλητών...

Το ζήτημα που έπεσε από την πρώτη στιγμή στο τραπέζι ήταν τι συμβαίνει με τον Μήτρογλου, καθώς πολλά γράφονται σε Αγγλία και Γερμανία για ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος: «Ο Μήτρογλου τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα».

Ο Ισά επεσήμανε ότι ο διεθνής επιθετικός είναι αρκετά χαρούμενος στην ομάδα, έχει καλές σχέσεις με όλους σε αυτή και απολαμβάνει κάθε στιγμή στο… λιμάνι. Η διοίκηση πρόσφατα, υπενθύμισε ο Πιέρ Ισά, έδειξε την πίστη της προς το πρόσωπό του με την ανανέωση του συμβολαίου του κάτι που χαροποίησε ακόμη περισσότερο τον παίκτη.