> Voliotaki: Στα δικαστήρια για αστοχία της βαφής μαλλιών

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Στα δικαστήρια για αστοχία της βαφής μαλλιών

Κατά γνωστής εταιρίας παρασκευής και πώλησης καλλυντικών στρέφεται μια 39χρονη από τη Ρόδο, η οποία έχασε τα μαλλιά της λόγω αστοχίας της βαφής

Αγωγή εναντίον μίας εκ των πιο γνωστών εταιριών παρασκευής και πώλησης καλλυντικών, κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου μία 39χρονη, η οποία έχασε τα μαλλιά της λόγω αστοχίας της βαφής...

Η γυναίκα, όπως υποστηρίζει, από το 2010 μέχρι τον προηγούμενο Απρίλιο χρησιμοποιούσε για το βάψιμο των μαλλιών της μια συγκεκριμένη βαφή. Την τελευταία φορά, όμως, που πήγε στο κομμωτήριο για να ανανεώσει το χρώμα, χρησιμοποίησε άλλη βαφή της ίδιας εταιρίας.

 Το αποτέλεσμα μόνο ικανοποιητικό δεν ήταν. Αντιθέτως, τα μαλλιά της στο στεφάνι του κεφαλιού και στον αυχένα άρχισαν σιγά-σιγά να αραιώνουν. Μάλιστα πήγε και σε δερματολόγο, ο οποίος διέγνωσε την πλήρη καταστροφή του σώματος των τριχών και έντονη τριχόπτωση από όλο το τριχωτό της κεφαλής.

Η 39χρονη άρχισε αμέσως συντηρητική θεραπεία με φάρμακα ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα επισκέπτεται δερματολόγο, καθώς θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Μετά από όλα αυτά, η γυναίκα αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά κατά της εταιρίας, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 40.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη βαφή ευθύνεται και για άλλα παρόμοια περιστατικά και έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και περίπου ενάμιση μήνα.