> Voliotaki: Έκλεψε νεκρό και τραυματία τροχαίου την ώρα που ήταν εγκλωβισμένοι στο όχημα

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Έκλεψε νεκρό και τραυματία τροχαίου την ώρα που ήταν εγκλωβισμένοι στο όχημα

Τα τσαντάκια δύο θυμάτων τροχαίου δυστυχήματος μέσα από το αυτοκίνητο τους, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο, έκλεψε ένας άνδρας. Έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που είχε σπεύσει να βοηθήσει και συνελήφθη

Θρασύτατη κλοπή θυμάτων τροχαίου καταγράφηκε στη Ρόδο, με έναν 35χρονο τοξικομανή, όπως αποδείχτηκε, να αφαιρεί τις τσάντες δύο ανδρών, την ώρα που αυτοί ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο αυτοκίνητο τους.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη στην Εθνική οδό Ρόδου-Λίνδου, όπου αυτοκίνητο συγκρούστηκε με στρατιωτικό όχημα. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ο συνοδηγός του αυτοκινήτου και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός.

Αμέσως μετά το δυστύχημα, έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί αλλά και δεκάδες άτομα για να βοηθήσουν και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Τότε βρήκε ευκαιρία ο 35χρονος να αφαιρέσει από το εσωτερικό του αυτοκινήτου δύο τσαντάκια, τα οποία περιείχαν προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των θυμάτων. Η κλοπή έγινε αντιληπτή από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί και οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές.

Ο δράστης συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα. Στην κατοχή του και πιο συγκεκριμένα μέσα στα παπούτσια του, βρέθηκε ένα μικρό γυάλινο μπουκάλι, το οποίο περιείχε δύο ναρκωτικά χάπια και έξι σύριγγες, εκ των οποίων οι δύο δεν είχαν προστατευτικά καπάκια.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, περιύβριση νεκρών, κατοχή ναρκωτικών και έκθεση.