> Voliotaki: Κύπριοι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι οι Σαμαράς-Δένδιας ακουμπάνε τον επιχειρηματία εγκέφαλο της Σέχτας Επαναστατών!

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Κύπριοι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι οι Σαμαράς-Δένδιας ακουμπάνε τον επιχειρηματία εγκέφαλο της Σέχτας Επαναστατών!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Τουλάχιστο δύο άσους στο μανίκι κρύβουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Νίκος Δένδιας ενόψει δημοτικών και ευρωεκλογών. Και μάλιστα τους κρύβουν με επιμέλεια.

Από το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο ΒΗΜΑ διαβάζουμε το εξής: «Απραγα» εμφανίζεται να έφυγαν από την Κύπρο δύο στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οι οποίοι εξέτασαν επί δύο συνεχόμενες ημέρες, στις φυλακές Λευκωσίας, έναν 30χρονο έλληνα κρατούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ζήτησαν από τον 30χρονο στοιχεία για την ταυτότητα του μικρόσωμου νεαρού αντιεξουσιαστή ο οποίος εικονίζεται να σκοτώνει, την 1η Νοεμβρίου 2013, τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις».

Όμως, σύμφωνα με τη βασική εκδοχή «η στάση του 30χρονου ήταν απολύτως αρνητική και είπε στους αστυνομικούς ότι είναι κρατούμενους πολλούς μήνες στη φυλακή της Κύπρου και δεν θα μπορούσε να ξέρει τον δράστη της διπλής δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο».

Aυτά γράφει το ΒΗΜΑ, αλλά είναι αυτονόητο η Αντιτρομοκρατική να θέλει να μην κάψει τα χαρτιά της. Άλλωστε τα στελέχη της βρέθηκαν στο νησί για 10 μέρες τουλάχιστο.

Και η μεν Αντιτρομοκρατική μπορεί να υποστηρίζει ότι η αποστολή ήταν τζίφος, Κύπριοι αστυνομικοί όμως ισχυρίζονται ότι η Ελληνική αστυνομία έχει στα «χέρια της» τον ιδρυτή-εγκέφαλο-επιχειρηματία της Σέχτας Επαναστατών!

Χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένο όνομα διαβεβαιώνουν ξένους ανταποκριτές-Άγγλους για την ακρίβεια-που βρίσκονται στο νησί πως η ΕΛ.ΑΣ έχει τον εγκέφαλο της Σέχτας και πως πρόκειται να τον συλλάβουν λίγο πριν τις ευρωεκλογές!

Το άλλο δυνατό χαρτί του Σαμαρά ακούει στο όνομα Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Άδωνις θα είναι αυτός που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου της Αθήνας από τον πρωθυπουργό σε περίπτωση που καταφέρει να βγει όρθιος από τα μέτωπα που έχει ανοίξει...