> Voliotaki: Κτηνοτρόφος από την Ελασσόνα συνελήφθη για παράνομη πρόσληψη... τσοπάνη

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Κτηνοτρόφος από την Ελασσόνα συνελήφθη για παράνομη πρόσληψη... τσοπάνη

Για παράνομη «πρόσληψη» 22χρονου Αλβανού ως... τσοπάνη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για παράνομη είσοδο στη χώρα, συνελήφθη χθες στην Ελασσόνα 52χρονος κτηνοτρόφος.

Αναλυτικότερα, χθες το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας
της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, συνελήφθη 52χρονος που βρέθηκε να απασχολεί παράνομα στην κτηνοτροφική του μονάδα (εκτροφής αιγοπροβάτων) έναν 22χρονο Αλβανό υπήκοο, έναντι του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ την ημέρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη και ο 22χρονος αλλοδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για παράνομη είσοδο στη χώρα με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με τριετή αναστολή η καθεμία και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας.