> Voliotaki: AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

AΠΟ: ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΤΑΦΤΣΗΣ

Επειδη τωρα τελευταια διαβαζοντας επιστολες , για την Υπηρεσια Καθαριοτητας , εχουμε χορτασει απο κατι , βαλτα , μαλακισμενα που δεν εχουν το θαρρος της επωνυμης γνωμης , ειπα να γραψω επωνυμα και να τους ρωτησω ? Ποια ειναι ρε αλητες ανωνυμοι τα golden boys ? Ο Μαγιακος που θα μπορουσε να ειναι οδηγος , να τελειωνει τη βαρδια του και να φευγει αμεριμνος και τωρα τρεχει και δεν φτανει για να μπορουν τα μηχανοκινητα μεσα του Δημου να λειτουργουν , χωρις να παιρνει ουτε ενα φραγκο παραπανω , με τις διπλασιες εργατοωρες ?

Ο Αβδελας που δεν εχει ωραριο και εκοψε και την αδεια του ακομη , μπαινοντας πισω απο απορριματοφορο (οντας εποπτης) ? Ο Λιθαδιωτης που ειναι χειριστης , οδηγος , εργατης , μεσα σε ολα , σε βροχες και προβληματα που αντιμετωπιζει η Υπηρεσια?


 Ο Ταμπακοπουλος και ο Τατακος που οταν συμβει οτιδηποτε ειναι στην πρωτη γραμμη η ο Δ/ντης που εχει να διευθυνει μια υπηρεσια με λιγοστα ατομα , με εργαζομενους σε 5 διαφορετικα σημεια?

 Εσυ ΑΤ (κυριος οιδε για τα αληθινα σου στοιχεια) , πες μας την ωρα που πιανεις δουλεια και την ωρα που σχολας ? Πες μας απο που αγοραζεις γαντια γιατι εχεις να παρεις 7 μηνες απο την Υπηρεσια σου ?

Αλλα εκμεταλευομενοι η και εγκαθετοι ακομη , τον πολεμο που ανοιγεται ενοψει δημοτικων εκλογων , το βημα που σας δινει αυτο το blog , που εσεις το γνωρισατε σημερα για να παιξετε τα παιχνιδακια σας , βαζετε στο στομα σας εργαζομενους που εχουν δωσει διαπιστευτηρια ολα αυτα τα χρονια και εχουν περασει τις εξετασεις , με αριστα .

 Ποιος σας δινει το δικαιωμα ρε κοπροσκυλα να λοιδωρειτε ανθρωπο που περνα οικογενειακο προβλημα υγειας ? Μονο η κακοτητα σας και η ανυπαρξια σας . Νομιζετε οτι ετσι θα κτυπησετε καποιον αιρετο .Το κεφαλι σας στον τοιχο χτυπατε και δεν το ξερετε . Αυτοι που σας χρησιμοποιουν ειναι οι πρωτοι που θα σας πεταξουν σαν στημενες λεμονοκουπες .

Οσοι συναδελφοι κατανοουν ποια ειναι τα προβληματα μας , ενωμενοι και μαζικα στους αγωνες για να αποτρεψουμε την λαιλαπα που ηλθε και συνεχιζει . με αμειωτη ενταση να μας κυνηγα . Οποιος νομιζει οτι χωρις τη συμπνοια και την ενοτητα ολων των εργαζομενων , θα επιβιωσει , πλαναται πλανην οικτρα!

Μεταφτσης Αλεκος
δημοτικος υπαλληλος (μπορει και μενα να με θεωρουν golden boy , που ξερεις?)
διαχρονικος fan του Voliotaki

ΥΓ. Αν με θεωρεις golden boy , ελα να τα μοιραστουμε .Τιποτε δεν κρυβεται .Το εκκαθαριστικο μου στη διαθεση του καθενος , ο λογαριασμος του κινητου μου , επισης , οπως και η προσπαθεια , καποιοι απο σας να παρετε τις υπερωριες απο τα χιονια του 2012 δεδομενη αφου φαινεται στην δικη σας μισθοδοσια . ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ !!!!