> Voliotaki: Σύρος: Μαζεύουν υπογραφές για αποφυλάκιση δράστη φονικού σε μπαρ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Σύρος: Μαζεύουν υπογραφές για αποφυλάκιση δράστη φονικού σε μπαρ

Φίλοι και γνωστοί ενός 61χρονου, που κατηγορείται για εν ψυχρώ δολοφονία ενός ατόμου και για απόπειρα εμπρησμού ενός άλλου, μαζεύουν υπογραφές για αποφυλάκιση του. Διαβάστε για ποιο λόγο

Υπογραφές συγκεντρώνουν στη Σύρο, προκειμένου να αποφυλακιστεί ένας 61χρονος και να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 61χρονος, που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Χίου,...
κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός ιδιοκτήτη μπαρ και για πρόκληση σωματικών βλαβών με απόπειρα εμπρησμού ενός 52χρονου πολιτικού μηχανικού. Το περιστατικό είχε συμβεί τον Ιούλιο του 2012 σε μπαρ της Ερμούπολης.

Η πλευρά του κατηγορούμενου έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να αποφυλακιστεί και να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, με φίλους και γνωστούς του να ενισχύουν την προσπάθεια αυτή, μαζεύοντας υπογραφές.