> Voliotaki: Η πιο μεγάλη ώρα είναι .. ΤΩΡΑ !!

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η πιο μεγάλη ώρα είναι .. ΤΩΡΑ !!

Κοντεύουν σχεδόν 2 χρόνια από τότε που κάποιοι αποφάσισαν με άτιμο τρόπο να διακόψουν την μεγάλη πορεία του Ολυμπιακού Βόλου, επιχειρώντας ακόμα και να σβήσουν από το ποδοσφαιρικό χάρτη την μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μας.

Τότε τους στείλαμε ένα μήνυμα: ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!...


Δυο χρόνια σχεδόν αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε πάλι όσα μας στερήσανε. Και πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά. Το πρώτο βήμα έγινε με την επανασύσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι. Το δεύτερο βήμα θα γίνει την Τετάρτη με την άνοδο της ομάδας στην Super League και το τρίτο βήμα θα γίνει του χρόνου με την έξοδο μας στην Ευρώπη !!

Οι παίχτες μας και στο τελευταίο παιχνίδι έδειξαν τεράστια αποθέματα ψυχής και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μόνο από ατυχία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Την Τετάρτη όμως τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Με την βοήθεια του κόσμου είμαστε σίγουροι ότι τα παιδία που φοράνε την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου θα κάνουν ότι πρέπει και στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά, χρειάζεται από όλους μας, όχι απλά να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό, αλλά να το μετατρέψουμε σε μια απίστευτα καυτή έδρα, έτσι ώστε ο αντίπαλος να καταλάβει πριν βγει από τα αποδυτήρια, ότι το παιχνίδι αυτό ανήκει στον Ολυμπιακό Βόλου. 90 λεπτά όλοι όρθιοι, φωνή και τραγούδι !!

Στέλνουμε επίσης ένα μήνυμα σε όλους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δεν ξεχνά, αλλά επίσης έχει και το μυαλό να ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει την ομάδα μας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Ολυμπιακός Βόλου, είμαστε περήφανοι που είμαστε Βολιώτες, είμαστε περήφανοι για τις αξίες και το μεγαλείο αυτού του Συλλόγου.

Την Τετάρτη όλη η Ελλάδα θα καταλάβει ακόμα μια φορά τη τεράστια δυναμική του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου και η ομάδα μας θα δείξει σε όλους ότι αξίζει την άνοδο. Όλοι όσοι μας πολέμησαν αυτό το διάστημα, την Τετάρτη το βράδυ θα κρυφτούνε πίσω στις τρύπες τους.

Το σπίτι των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου θα παραμείνει ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα είναι το σημείο αναφοράς στην πόλη μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να έρθει να παραλάβει εισιτήρια για τον αγώνα που κοστίζουν 5 ευρώ. Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε, ότι την Τετάρτη θα γίνει μαζική μετάβαση στο Πανθεσσαλικό - με ώρα συγκέντρωσης 5.45 - με μια μηχανοκίνητη πορεία που όμοια της δεν θα έχει ξαναδεί η πόλη του Βόλου.

Την Τετάρτη παίρνουμε πίσω αυτά που μας ανήκουν και που αγωνιστήκαμε 2 χρόνια !!!

AUSTRIAN BOYS