> Voliotaki: ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ!!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ!!

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
ΘΕΜΑ: Διακοπή Δημοτικού Συμβουλίου και παρουσία του κ. Σκοτινιώτη σε «λάιφ στάϊλ – life style) εκδηλώσεις.

Την 10η-6-2013 διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλου περίπου στις 8.30 μμ, μετά από ανακοίνωση του προεδρείου, προκειμένου να συνεχιστεί την επόμενη ημέρα....


 Η πλειονότητα των παρισταμένων συμβούλων νόμισε, ότι τούτο έγινε, πιθανώς, λόγω κόπωσης, αφού είχε προηγηθεί η θυελλώδης συζήτηση του θέματος της ΔΕΥΑΜΒ, κατόπιν απαίτησης των παρισταμένων κατοίκων του Πηλίου. Σημειωτέον, ότι πολλές φορές το Δημοτικό Συμβούλιο διαρκεί πολλές ώρες, μεσάνυκτα, παρ’ όλη την κούραση πολλών εργαζομένων συμβούλων.

Τις επόμενες ημέρες όμως, πληροφορηθήκαμε, ότι ο κ. Σκοτινιώτης παραβρέθηκε το ίδιο βράδυ σε εκδήλωση λάιφ-στάιλ (life style).

Πραγματικά, δεν γνωρίζομε αν έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στην μακρά ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Βόλου αλλά και των άλλων, συγχωνευμένων με αυτόν, Δήμων.

Δηλαδή, το Δημοτικό Συμβούλιο, που είναι το ανώτερο πολιτικό όργανο στη πόλη, να διακόπτει την λειτουργία του, με τον Δήμαρχο να αναχωρεί για τέρψη και διασκέδαση. Ειλικρινά, λυπούμαστε για το ξεπεσμό του θεσμού αυτού. Είχαμε επισημάνει και παλαιότερα τον ανέμελο ρόλο του κ. Σκοτινιώτη στα μείζονα θέματα της πόλης. Δεν έκρυβε άλλωστε τις προτεραιότητες του προς τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις συνεστιάσεις, από το να ανασκουμπωθεί να δουλέψει έστω και μία φορά για την πόλη μας.

 Με το τελευταίο όμως γεγονός «υπερέβη τα εσκαμμένα», δείχνοντας περιφρόνηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τα θέματα όλης της πόλης. Θα έπρεπε πρώτος ο ίδιος να δείχνει ζήλο και εργατικότητα και να παρασέρνει και όλους τους συνεργάτες του προς την κατεύθυνση αυτή, διότι τα προβλήματα στην πόλη μας, ιδίως αυτήν την δύσκολη εποχή, ημέρα με την ημέρα, μεγεθύνονται.

Επερωτάται η Δημοτική Αρχή, Δήμαρχος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ιδιαίτερα:
Για ποιους λόγους διακόπηκε το Δημοτικό Συμβούλιο, αναιτίως και ο Δήμαρχος παραβρέθηκε σε λάιφ-στάιλ (life style) εκδηλώσεις.

Οι επερωτώντες Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μουλάς Γιώργος
Νίκος Χαυτούρας
Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Βόλου Ημερ.: 20-6-2013