> Voliotaki: Aνακοίνωση για τον αγώνα με Παναιτωλικό και λήξη του πρωταθλήματος

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Aνακοίνωση για τον αγώνα με Παναιτωλικό και λήξη του πρωταθλήματος

ΒΟΛΟΣ είσαι !!
Οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, ψηλά το κεφάλι!
Έχουμε περάσει δυσκολότερες στιγμές και βγήκαμε ακόμα πιο δυνατοί. Ο στόχος που ήταν πολύ κοντά, μπορεί να χάθηκε, άλλα οι 15 χιλιάδες που κατέκλυσαν το Πανθεσσαλικό ανέδειξαν ακόμα μια φορά σε όλη την Ελλάδα, πόσο μεγάλη δυναμική έχει αυτός ο σύλλογος. Με τόσο κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όλοι πήρανε ένα ισχυρό μήνυμα, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει πολύ σύντομα ένα λαμπρό μέλλον. Όλοι αντιλήφθηκαν ότι στην πόλη του Βόλου υπάρχει μια ομάδα με τεράστιο κόσμο που κάνει περήφανη όλη την Μαγνησία....

Το χειροκρότημα των χιλιάδων οπαδών στο τέλος του αγώνα προς τους παίκτες της ομάδας, μας εκφράζει απόλυτα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, που από το προηγούμενο καλοκαίρι μέχρι και τώρα προσπάθησε, πάλεψε και διεκδίκησε ότι καλύτερο. Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πρωταγωνιστές της ομάδας μας. Στους παίκτες δηλαδή, που φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου όλη τη χρονιά.
Βολάρα μου τα καλύτερα έρχονται!
Δεν ξενερώνω και τραγουδάω, μια ζωή θα σε αγαπάω!

Austrian Boys

*** Εντύπωση μας έκαναν οι συνθήκες αστυνομοκρατίας χθες στο Πανθεσσαλικό στάδιο και κυρίως η προκλητικότητα ορισμένων αστυνομικών που ήρθαν εκτός Βόλου, απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας που είχαν στεναχωρηθεί για το αποτέλεσμα. Μάλλον από εκεί που ήρθανε οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, δεν τους ενημερώσανε για την ποιότητα του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου και την αξιοπρέπεια που αντιμετωπίζει και τις χαρές αλλά και τις λύπες. Σχετικά λοιπόν, με κάποια δημοσιεύματα και κρίσεις ορισμένων, καλό θα είναι να ενημερώνονται καλύτερα για τα γεγονότα και τις αιτίες ορισμένων πραγμάτων, πριν πούνε ή γράψουν οτιδήποτε.