> Voliotaki: Πρόσκληση - Ανακοίνωση για την Πορεία στις 19/6 στη μνήμη του Κ. Κόγια

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Πρόσκληση - Ανακοίνωση για την Πορεία στις 19/6 στη μνήμη του Κ. Κόγια

Κάλεσμα στην πορεία από την Κίνηση Ελπίδας Πολιτών

Η Κίνηση Ελπίδας Πολιτών την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιήσει ειρηνική πορεία από την περιοχή της Βιομηχανικής ζώνης ( Κούκος ) προς το Βόλο και με τερματισμό στην οδό Κοραή – Αργοναυτών στην παραλία.

Καλούμε όλους τους Συναδέλφους και μη να στηρίξετε την Κίνηση Ελπίδας Πολιτών που ηγήθηκε ο αγαπητός μας Κόγιας Κώστας που προς τιμή και μνήμη για τους αγώνες που έδωσε...
σε όλη την πορεία της ζωής του με απεργίες πείνας - πορείες όπως Βόλος – Αθήνα με τα πόδια στις 13/10/2012 αγωνιζόμενος για το συμφέρον και το καλό όλων των πολιτών, για αυτό το λόγο σας καλούμε να στηρίξετε την κίνηση.

Η συγκέντρωση για την μετάβαση θα γίνει μπροστά στο Δημαρχείο Βόλου και ώρα 11:00 π.μ. Τα λεωφορεία της Αστικής συγκοινωνίας Βόλου είναι ευγενική προσφορά του Πρόεδρου κ. Πλαστάρα Τρύφωνα που θα μας μεταφέρει στην περιοχή της Βιομηχανικής ζώνης ( Κούκος ) έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε την πορεία της Κίνησης Ελπίδα Πολιτών Βόλου. Με την παρουσία σας και την συμμετοχή σας θα τιμήσετε την μνήμη και τους αγώνες του.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ