> Voliotaki: Απόβαση στην Κρήτη: Το ελληνικό καλοκαίρι της Άνγκελας Μέρκελ. Απάντηση με επίθεση φιλίας για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Απόβαση στην Κρήτη: Το ελληνικό καλοκαίρι της Άνγκελας Μέρκελ. Απάντηση με επίθεση φιλίας για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Mε μια απρόσμενη κίνηση-ρελάνς η Γερμανίδα καγκελάριος απαντά στις ελληνικές διεκδικήσεις για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο της Γερμανίας οργανώνει για τον μήνα Ιούλιο-δύο μήνες πριν τις γερμανικές εκλογές-ένα ελληνικό σαββατοκύριακο...
για την Άνγκελα Μέρκελ που περιλαμβάνει ιδιωτικό ταξίδι-αστραπή στην Κρήτη για την ίδια και τον σύζυγό της.

Η γερμανίδα καγκελάριος θα συμμετάσχει σε ένα ολιγόλεπτο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο αφού εκδηλώσει την συμπάθειά της προς τον ελληνικό λαό θα καλεί τους συμπατριώτες της να επισκεφθούν την Κρήτη.

Το ταξίδι της Μέρκελ έρχεται ένα μήνα μετά εκείνο του Σαμαρά στην Ουάσινγκτον και είναι αποκαλυπτικό της διάθεσής της να μην αφήσει την ελληνική κυβέρνηση να πέσει στην αγκαλιά των ΗΠΑ!

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για συναντήσεις της με Έλληνες πολιτικούς στο περιθώριο της παραμονής της στο νησί.