> Voliotaki: Επτά παρέλαβαν το στικάκι... που έγινε CD

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Επτά παρέλαβαν το στικάκι... που έγινε CD

Επτά είναι οι βουλευτές - μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής, που παρέλαβαν αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ.

 Ωστόσο, δεν παρέλαβαν usb, αλλά δύο CD, στα οποία είχε γίνει η αντιγραφή του.

Το ένα CD περιλαμβάνει αντίγραφο της λίστας που έστειλαν οι Γάλλοι τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ το δεύτερο, το στικάκι του Διώτη, που είχε αντιγραφεί στις 8 Ιουλίου του 2011.
Οι βουλευτές που πήραν τα CD είναι οι...
 τρείς του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Θοδωρής Δρίτσας και Σταύρος Κοντονής, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή και ο Βασίλης Οικονόμου από τη ΔΗΜΑΡ.

Δεν παρέλαβαν τα CD, οι εκπρόσωποι στην Επιτροπή, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως είχε αποκαλύψει το crimenet.gr, ο Παναγιώτης Ρήγας είχε δηλώσει ότι δεν θα παραλάβει τη λίστα, γιατί δεχόταν πιέσεις από δημοσιογράφους και επιχειρηματικούς κύκλους, για να δώσει στοιχεία, ενώ ανάλογες δηλώσεις, για φόβο διαρροής, είχε διατυπώσει ακόμη και ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Πάντως, το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών το παρέλαβαν όλοι οι βουλευτές.