Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ....

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΥΡΩ  ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ 1980 ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝHΓYΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ !!! ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ, 5 ΚΡΙΚΟΙ ΕΝΑ ΤΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΙΝΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΣΑΛΟΓΡΙΑΣ ΣΕ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΗ !!!
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ ΞΑΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ, ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ,  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ . ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΕΡΥΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ . ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ !!!
ΠΟΛΥ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ , ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ....ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΟΝΙ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ  Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ , ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ  ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΩΤΗ ΡΟΜΠΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ....
 ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΡΑΔΙΑ , ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ .....ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΟ , ΔΟΥΛΕΨΤΕ , ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.....
ΑΛΗΘΕΙΑ , ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ......ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ .....ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ .....ΤΟ ΞΥΛΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΣΙΔΕΡΟΦΑΓΟΙ , ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ , ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ? ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ .....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΚΡIΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ....ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ !!!!
ΚΑΡΦΙ......