> Voliotaki: Αγαπητοί και ταλαιπωρημένοι συμπολίτες Ολυμπιακοί.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αγαπητοί και ταλαιπωρημένοι συμπολίτες Ολυμπιακοί.

Πέρασαν 14  μήνες, από τότε που ο κηπουρός του ΓΑΠ και η παρέα του (Μπιτσαξής  -  Νικητιαδης  και μαζί τους , όλο το κακό συναπάντημα της εποχής) κατέστρεψαν την ομαδάρα μας, χωρίς λόγο και αιτία.

Πέρασαν  14 μήνες, από τότε που οι φωστήρες της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου εγκλημάτησαν, μεταξύ των άλλων, σε βάρος της ανήμπορης να αντιδράσει ομάδας μας και γενικότερα της πόλης .

Πέρασαν  14  μήνες , από τότε που τα γνωστά μισθοσυντήρητα παπαγαλάκια του Κέντρου, άρχισαν ένα ανελέητο και κακόβουλο πόλεμο, σε βάρος μας.

Και δυστυχώς πέρασαν 14 μήνες, μέχρι να έλθει, έστω και καθυστερημένα η μερική δικαίωση και η επαναδραστηριοποίηση της ομάδας, ώστε να αποκατασταθεί η μεγάλη αδικία, όπως και η ΕΠΟ ομολόγησε, εκ των υστέρων βέβαια....


Ξεχνάμε,  όσο και αν φαίνεται δύσκολο, τις με λόγια και έργα γελοίες  αντιδράσεις των άσπονδων φίλων μας , στη προσπάθειά μας, για τη δικαίωση. 

Ξεχνάμε, τις ειρωνείες τοπικών μας .φίλων και όψιμων συμπολιτών, που επικαλούμενοι νομιμότητα ( λες και η διάλυσή μας ήταν νόμιμη  ) , πολέμησαν με σκοπιμότητα και για ίδιο συμφέρον, την αποκατάστασή μας.

Τα ξεχνάμε όλα, ακόμη και το μαρτύριο της σταγόνας που μας υπέβαλαν, γιατί εμείς οι Ολυμπιακοί ήμαστε  ανώτεροι άνθρωποι και  αγαπάμε τη πόλη και με πάθος τον Ολυμπιακό μας, που μας έκανε υπερήφανους στην Ευρώπη, όσο τίποτε άλλο. 

Τα ξεχνάμε όλα, γιατί το πρόβλημα το έχουν οι γείτονες, κοντινοί και εφαπτόμενοι ή λίγα χιλιόμετρα βορειοδυτικά διαβιούντες. Εκεί, από αυτούς, αν και δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, από χρόνια ξεχειλίζει το μίσος και η ζήλια, για κάθε ωραία δραστηριότητα της ωραίας μας πόλης.

Όλα αυτά όμως, πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Άθελά μας βέβαια, όλα τα δυσάρεστα ποδοσφαιρικά γεγονότα που περάσαμε, χάρις στο μίσος , την εκδικητικότητα , την αλαζονεία , αλλά θα έλεγα και την ασχετοσύνη της παρέας του νυν .καθηγητού του Harvard, μας έρχονται στο μυαλό,  σαν ένα εφιαλτικό όνειρο, που στη πραγματικότητα , όλοι μας ευχόμαστε να μη το ζήσει άλλη ομάδα στη πατρίδα μας. Οι πρωταγωνιστές του εγκλήματος, στήθηκαν από τον ελληνικό λαό στην αγχόνη και η κοινωνία τους καταδίκασε, οριστικά και αμετάκλητα.

Από εδώ και πέρα φίλοι μου, δεν υπάρχουν επιλογές. Όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε τη παρούσα, ηρωική για μένα Διοίκηση, ο κάθε ένας χωριστά και όλοι μαζί ενωμένοι, σαν μια γροθιά, να συμπαρασταθούμε και να στηρίξουμε, με όλες μας τις δυνάμεις στις αποφάσεις  της, ώστε να ξαναφτιάξουμε τη ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος και γιατί όχι, να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα και δικαιωματικά να ήμαστε μεταξύ των τεσσάρων που θα ανέβουν κατηγορία.

Όσο για τους εγκληματίες του παρελθόντος, υπάρχει Θεός..

Κυρ Νίκος
Παλιός Βολιώτης και  Ολυμπιακός.
Βόλος 24.09.2012.