> Voliotaki: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης 2012

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης 2012

Καλησπερα,
Εχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην πόλη μας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης 2012!! Ε λοιπόν δεν υπάρχει καθόλου προβολή ή εστω μία στοιχειώδης ενημέρωση για τους αγώνες, για τα αποτελέσματα.. ΤΙΠΟΤΑ! Είναι λες και δε συμβαίνει! Δε μπορώ να καταλάβω αυτη την αδιαφορία απο εσας αλλά και από τα κανάλια..!
Ακόμη μία απορία που έχω και εγώ αλλά και πολλά ακόμη άτομα.. Με τέτοιο καιρό και τέτοια βροχή πού θα γίνουν οι αγώνες το απόγευμα? Ενταξει το πρωί (αν και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) έγιναν έξω, είχε και λίγη ζέστη.. Το απόγευμα, με αυτές τις συνθήκες θα επιτραπεί να διαγωνισθούν οι αθλήτριες εξω? Θα του έχουμε κλείσει από τώρα δωμάτια στο νοσοκομείο για πνευμονία? Και αν όχι σκοπεύει κάποιος να ενημερώσει το κοινό? Σας παρακαλώ εστω και τώρα, προτελευταία μέρα, δείξτε λίγο ενδιαφέρον γι αυτο το σημαντικο γεγονος που συμβαίνει στο Βολο..
Ευχαριστώ πολύ
 
ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ. ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ PORTALS. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΔΕΙΠΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΕΛΕΟΣ!