> Voliotaki: H Eλλάδα αποχαιρετά τον Δημήτρη Μητροπάνο...

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

H Eλλάδα αποχαιρετά τον Δημήτρη Μητροπάνο...

H Eλλάδα αποχαιρετά τον Δημήτρη Μητροπάνο...
Τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στον μεγάλο Δημήτρη Μητροπάνο συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες που τον αγάπησαν στις 14:00 στο Α' Νεκροταφείο, όπου θα τελεστεί η κηδεία του. Σε λαϊκό προσκήνυμα από τις 10:00 στο παρεκκλήσι του νεκροταφείου η σορός του.

Ήταν μόλις 64 ετών. Έδωσε μια σκληρή μάχη τα τελευταία χρόνια. Ο Δημήτρης Μητροπάνος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης. Ήσυχα, όπως έζησε, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Υγεία. «Οξύ πνευμονικό οίδημα» έγραφε το ανακοινωθέν. Ήταν ο επίλογος μιας τεράστιας καριέρας. Μιας ζωή γεμάτη επιτυχίες. ...
Όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε από την είδηση του θανάτου του. Κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει πως σίγησε για πάντα η φωνή του Μητροπάνου.

Τώρα όλοι ετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο αντίο. Θα το κάνουν στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο πρώτο νεκροταφείο. Από τις 10:00 το πρωί της ίδιας μέρας, η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του νεκροταφείου.

Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα, για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για τους άστεγους, στο λογαριασμό 064/48000015, στην Εθνική Τράπεζα.