> Voliotaki: Εκτός ΔΗ.ΜΑΡ ο διαφημιστής Κακουλίδης

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Εκτός ΔΗ.ΜΑΡ ο διαφημιστής Κακουλίδης

 parapolitika.gr
Τεράστιο φαίνεται να είναι το στραπάτσο που έπαθε ο γνωστός διαφημιστής και λογοτέχνης - ποιητής Γιάννης Κακουλίδης από το δημοσίευμα που το Πρώτο Θέμα έκανε για τα χρέη της διαφημιστικής εταιρείας του UpSet!

Ήδη στο κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς υπάρχουν σκέψεις για το κατά πόσο ο χρεοκοπημένος διαφημιστής μπορεί να αποτελεί μέρος της δημόσιας εικόνας του και πως μπορεί ένας επιχειρηματίας με ένα λουκέτο στην πλάτη του να είναι υποψήφιος στην Α' Πειραιά....


Μάλιστα σύμφωνα με πηγές του parapolitika.gr ο πρόεδρος της ΔΗ.ΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης μέσα στο τριήμερο είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Κακουλίδη ζητώντας του εξηγήσεις για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τη σύνδεση του ονόματος του με την υπόθεση του ALTER.

Επίσης σκέψεις στη ΔΗ.ΜΑΡ υπάχουν για απομάκρυνση του διαφημιστή από τον στενό επικοινωνιακό πυρήνα του κόμματος, ο οποίος αποτελείται από τον ίδιο και άλλα τρία άτομα. Πάντως η υποψηφιότητα του στον Πειραιά ήδη ναυαγεί καθώς η κυριακάτικη εφημερίδα εκτός των άλλων αποκάλυψε πως δεν μένει στο μεγάλο λιμάνι αλλά έχει έπαυλη στην Παλαιά Πεντέλη.