> Voliotaki: Για τους Αustrian Boys..... και τους λοιπούς.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Για τους Αustrian Boys..... και τους λοιπούς.

Δεν θα σχολιάσω βέβαια τον ανθελληνικό τίτλο , γιατι προφανώς πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός για να ονομάζεις τον εαυτό σου Αustrian boy, να θεωρείς δηλαδή οτι θα ήταν τιμή να είσαι Αυστριακός.!!!!, και όχι βλαχοπηλιορίτης πού είσαι στην πραγματικότητα. Θέλω όμως να επισημανω το εξής. Οταν αποφασίζεις να παραδώσεις την ομάδα σου (για να την βγάλεις απο την ανυποληψία και την ανυπαρξία) σε κάποιον τύπο πού έχει εκκρεμότητες με τον Νομο και την δικαιοσύνη και ο οποίος εχει κατ επανάληψη κινήσει υποψίες για κάθε είδους δραστηριότητες, σημαίνει ότι αναλαμβάνεις και το ρίσκο για οτιδήποτε ασχημο προκύψει στο μέλλον. Ηλθε λοιπόν η ώρα της πληρωμης τού ρίσκου.
Αντι λοιπόν να κοβετε τις φλέβες σας για τον Μπέο στην Δημητριάδος (γιατι ο Μπέος ετσι κι αλλιώς σας έβγαλε απο το μηδεν) και στην Νεα Δημητριάδα, και αντί να βαζετε φωτιά στό Βόλο,  καθίστε στην  Δ¨ Εθνική οπου είναι και η αντικειμενική σας θέση, και απολαύστε τα παιγνίδια με τον Μαγνησιακό, το Μεγάλο Μοναστήρι, τον Αμπελώνα και το Ορμήνιο.  Η Ευρωπαική μαστούρα πού σας πρόσφερε ο Μπέος , όνειρο ήταν και πάει. Και μην νομίζετε ότι η μαστουρα πού σας πρόσφερε ήταν τσάμπα. Κονόμισε φυσικά τα άντερά του, και εσείς τώρα τρώτε φάπες και δακρυγόνα.
Τουλάχιστον να τρώγατε τις φάπες και τις σφαλιάρες γιατι φωνάζετε για την ανεργία και την φτώχεια, θα άξιζε και τον κόπο..Αλλά να σας σπάζουν τα κεφάλια για τον Μπέο..... ε τοτε ναί είστε μάλλον Stupid boys.!
 
AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ