> Voliotaki: Η ωραία «γαλάζια» γόνος της Άρτας!

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η ωραία «γαλάζια» γόνος της Άρτας!

Για χάρη της θα ξεχάσουμε και την... οικογενειοκρατία στην πολιτική!
Ο λόγος για την όμορφη κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραμπίνα, Εύη, η οποία ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εκλογές υποψήφια στην Άρτα. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ασκεί μαχόμενη δικηγορία στην Αθήνα, ενώ στις προηγούμενες εκλογές του ΔΣΑ έθεσε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του νυν προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, Γιάννη Αδαμόπουλου....


Ωστόσο, η μάχη της για την εκλογή της στην Άρτα δεν θα γίνει χωρίς κόπο... Και αυτό γιατί εκτός απο τον ισχυρό βουλευτή Κώστα Παπασιώζο, αναμένεται να συμμετάσχουν στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο και άλλοι δυνατοί «παίκτες» της περιοχής.

Πρόκειται για το γιο του πρώην βουλευτή Λευτέρη Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνο, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα τοποθετήθηκε στη θέση του Γραμματέα του Τομέα για τον Αθλητισμό της ΝΔ, τον πρώην νομάρχη και υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων Γιώργο Παπαβασιλείου, τον Γ. Στύλιο και τον επιχειρηματία και πολιτικό φίλο του Σαμαρά, Χριστόφορο Μίχο, ο οποίος ήταν υποψήφιος με την ΠΟΛΑΝ στην Άρτα και μάλιστα στις εκλογές του 1996, ήλθε πρώτος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.