> Voliotaki: Μάγεψε χθες στον Βόλο ο Jared Evan

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Μάγεψε χθες στον Βόλο ο Jared Evan

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ WAREHOUSE ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 1ης ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...!!

Χαρήκαμε τη χθεσινή εμφάνιση του Jared Evan στον Βόλο και συγκεκριμένα στο Warehouse. Τόση ενέργεια είχαμε καιρό να νιώσουμε στην πόλη μας.

Μας έγινε γνωστός μέσα από το “In Love With You”, ένα κομμάτι που ακούσαμε πολύ και αγαπήσαμε πολύ. Ακούσαμε δικά του κομμάτια με το πιο γνωστό και σε μια πιο χαλαρή εκτέλεση για να πάρουμε μια πρώτη δόση.

Απογείωσε το “Seven Nation Army” των The White Stripes με την ερμηνεία του και όχι μόνο. Κάποια στιγμή, αφήνει το μικρόφωνο και πηγαίνει πίσω από τα drums για να μας αποδείξει πως εκτός από πολύ καλός και δυναμικός τραγουδιστής, είναι και καλός drummer.

Ευχαρίστησε πολλές φορές όλους τους παρευρισκομένους που ήρθαν και δέχθηκε το γεγονός πως δεν γνωρίζουν όλοι πολλά κομμάτια του. «Θα τα ακούσετε τώρα για να τραγουδήσετε μαζί μου την επόμενη φορά που θα έρθω», έλεγε αστειευόμενος σε κάθε καινούριο δικό του κομμάτι.

Έφυγε από την σκηνή κάπως απότομα και την άφησε ελεύθερη για τον απίστευτο κιθαρίστα του και τον επίσης καταπληκτικό drummer του. Μετά από 2 λεπτά εξαίρετης μουσικής, ο Jared, ξαναβγήκε στην σκηνή, πέταξε το μπλουζάκι του και ημίγυμνος μας τραγούδησε για μια ακόμη φορά το “In Love With You”.

Στην μέση του τραγουδιού πέταξε το μικρόφωνο, πήγε πάλι πίσω και ξαναγύρισε με ένα μπουκάλι νερό για να βρέξει τους θαυμαστές του επειδή είχε ανέβει η θερμοκρασία στον χώρο από τον χορό τους και την απίστευτη δυναμικότητα του τραγουδιστή.

Μόλις το live τελείωσε και ας μας ήρθαν από την μακρινή Νέα Υόρκη, κάθισαν ο Jared Evan με τον κιθαρίστα και τον drummer του για να βγουν φωτογραφίες και φυσικά να μιλήσουν με όλους εμάς που θέλαμε να μοιραστούμε και κάτι παραπάνω μαζί τους.

Jared σ’ ευχαριστούμε για μια πολύ όμορφη βραδιά.



ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ