> Voliotaki: Οι τελευταίες πληροφορίες για τον ανασχηματισμό

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον ανασχηματισμό

Την «ηλεκτρική καρέκλα» του υπουργείου Οικονομικών αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, ο οποίος θα έχει, μαζί με τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Στο υπουργείο Οικονομικών ο κ. Βενιζέλος θα έχει υφυπουργούς τον Φίλιππο Σαχινίδη και τον Παντελή Οικονόμου. ...


Στο υπουργείο Άμυνας αναβαθμίζεται στη θέση του υπουργού ο Πάνος Μπεγλίτης ενώ το υπουργείο Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Σταύρος Λαμπρινίδης, νυν επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Στο υπουργείο Υποδομών μετακινείται ο Γιάννης Ραγκούσης, το υπουργείο Εσωτερικών αναλαμβάνει ο Χάρης Καστανίδης και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Δημήτρης Ρέππας.

Υπουργός Εργασίας θα είναι ο Γιώργος Κουτρουμάνης.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα αναλάβει το υπουργείο Περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ενώ στο υπουργείο Δικαιοσύνης τη θέση του υπουργού θα αναλάβει ο Μιλτιάδης Παπαςιωάννου με υφυπουργό τον Γιώργο Πεταλωτή.

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα παραμείνει ο Κώστας Σκανδαλίδης, στο υπουργείο Ανάπτυξης ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Χρήστος Παπουτσής, στο υπουργείο Πολιτισμού ο Παύλος Γερουλάνος, στο υπουργείο Παιδείας η Άννα Διαμαντοπούλου, στο υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος.