> Voliotaki: Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΩΝ ΞΑΝΑ-ΧΤΥΠΗΣΕ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΩΝ ΞΑΝΑ-ΧΤΥΠΗΣΕ

ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΑΪΡΑΜΗ...!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ:

"Του "κουτρούλη" ο γάμος έγινε στη χθεσινή επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Βόλου, όπου, καταστηματάρχης από τη Μακρινίτσα, απείλησε συμβούλους που υπερασπίστηκαν την άποψη ότι πρέπει να ανακληθεί η άδεια λειτουργίας του εστιατορίου του, για παραβάσεις, μεταξύ των οποίων και πρόκληση ρύπανσης.

Ο ιδιοκτήτης αποβλήθηκε από την αίθουσα, ενώ φανατική σύμμαχός του ήταν η σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη, που προκάλεσε με τη στάση της δυσφορία στους συναδέλφους της πλειοψηφίας, οι οποίοι δεν το έκρυψαν.

"Εκτεθήκαμε. Εμφανίστηκε σύμβουλος της πλειοψηφίας να τον υπερασπίζεται περισσότερο και από το δικηγόρο του, όταν ο ίδιος είχε μια αχαρακτήριστη συμπεριφορά. Απαγόρευε δική μας σύμβουλος μέχρι και τους αντιδίκους του να μιλήσουν", ειπώθηκε από δημοτικό σύμβουλο.

Η υπόθεση είχε αρκετές ιδιαιτερότητες. Μια από αυτές ήταν ότι οι εισηγήσεις για την ανάκληση της άδειας, παρουσιάζαν σύγχυση σε ό,τι αφορά το σκέλος της ρύπανσης. Το τοπικό συμβούλιο, είχε εισηγηθεί ανάκληση της άδιας γιατί το μαγαζί δεν είναι συνδεδεμένο με το αποχετευτικό, ενώ η εισήγηση της υπηρεσίας ανέφερε ότι το μαγαζί είναι συνδεδεμένο, αλλά αυτό δεν μπορεί να βεβαιωθεί (!).

Το θέμα πήρε αναβολή, για να διαπιστωθεί από τη ΔΕΥΑΜΒ αν υπάρχει σύνδεση με το δίκτυο και το ...υπερθέαμα θα συνεχιστεί σε επόμενη συνεδρίαση...".


Με αυτό το ανυπόστατο δημοσίευμα, η μονίμως παραπληροφορημένη συντάκτρια της εφημερίδας "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ", "ΚΑΤ. ΤΑΣ.", δοκιμάζει γι' άλλη μια φορά το ανύπαρκτο ταλέντο της στην συγγραφή παρα-πολιτικών σχολίων και δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων, προς τέρψιν 10 - 20 ατόμων του πολιτικοδημοσιογραφικού κατεστημένου.

Με μία διαφορά... ότι αυτήν τη φορά το παρα-πολιτικό σχόλιο της εν λόγω, αφορά σε μία επιχείρηση η οποία απασχολεί εργαζόμενους. 


Για όσους λοιπόν δεν κατάλαβαν, στην Μακρινίτσα υπάρχουν δύο επιχειρήσεις ανταγωνιστικές. Η πρώτη ανήκει στον πατέρα της δημοτικής συμβούλου πλειοψηφίας ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΑΪΡΑΜΗ και η δεύτερη στον γνωστό κοσμηματοπώλη της πόλης ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. 

Ο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ λοιπόν ισχυρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το κατάστημα του μπαμπά της δημοτικής συμβούλου δεν είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο αποχέτευσης και ότι τα λύματα ακαθάρτων διέρχονται από τον παρακείμενο ξενώνα του. Αυτός ήταν ουσιαστικά και ο λόγος της όλης αντιπαράθεσης. 


Η πλευρά του κ. ΜΠΑΪΡΑΜΗ ισχυρίζεται ότι έχει συνδεθεί με την ΔΕΥΑΜΒ.

Και εκεί λοιπόν, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής, η ενημερωμένη για το θέμα δημοτική σύμβουλος ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ, ήρθε να πει την αλήθεια.


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΙΚΟ ΤΟΥ κ. ΜΠΑΪΡΑΜΗ, ΣΤΟΝ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ", "ΚΑΤ. ΤΑΣ.", Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΥΑΜΒ, ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ, ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΜΠΑΪΡΑΜΗ.

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΡΙ?

ΤΕΛΙΚΑ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ??

ΕΠΕΙΤΑ ΚΥΡΙΑ "ΚΑΤ. ΤΑΣ.", ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ? 

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ...


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-ΦΟΡΟ ΜΑΣ Η ΔΕΥΑΜΒ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ: ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ Ή ΟΧΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ?

ΤΑ ΠΑΡΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΛΕΟΝ...!!


ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΘΗΝΑ ΜΠΑΪΡΑΜΗ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΟΠΕΛΑ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ. 

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΜΟΣΧΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ.