> Voliotaki: Λ. Κανέλη: Μπορντέλο είναι το κράτος (Video)

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Λ. Κανέλη: Μπορντέλο είναι το κράτος (Video)

Ήταν να κάνει κάποιος την αρχή και το πήραν όλοι «σχοινί-κορδόνι» και επαναλαμβάνουν τις φοβερές διαπιστώσεις ότι το κράτος είναι μπορντέλο. Αυτή τη φορά επανέλαβε την επίμαχη φράση από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη η βουλευτίνα του ΚΚΕ, δημοσιογράφος κ. Λιάνα Κανέλη.

Η βουλευτής εξοργίσθηκε από τις περικοπές του Υπουργείο Παιδεία-Θρησκευμάτων και δια βίου μάθησης στις πανελλαδικές εξετάσεις για τα άτομα με ειδικές ικανότητες.

Στην αρχή επίπληξε τον προπονητή του Ατρόμητου, κ. Δώνη, που χαρακτήρισε την χώρα μπορντέλο, γιατί με αυτόν τον τρόπο προσβάλλει τα… μπορντέλα, όπως είπε, τα οποία έχουν και οργάνωση και λογιστή και πελάτες σε αντίθεση με το κράτος.

Στην συνέχεια αγρίεψε και άρχισε: «Σε αυτή την περίπτωση για τα δικά μου τα γαλλικά ποιος θα τολμήσει να πει κάτι; Αν πιάσω μια υπουργό από τον γιακά και της πω: Μωρή, μωρή από τα παιδιά αυτά βρήκες να κόψεις; Κόψε από την έδρα που κάθεται ο κώλος σου Τι θα μου πουν εμένα εκεί;», αναρωτήθηκε.

Σε εκεινο το σημείο παρενέβη ο Παπαδάκης, που δαγκωνόταν μέχρι τότε και ευχήθηκε να έχει πάει καμιά εκδρομή το ΕΣΡ για να γλιτώσει το πρόστιμο το κανάλι..