> Voliotaki: Δίχως τέλος οι «Πυρήνες της Φωτιάς»

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Δίχως τέλος οι «Πυρήνες της Φωτιάς»

Η ασύλληπτη ηγετική ομάδα της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» επιχειρεί να ενεργοποιήσει «εφεδρείες» της οργάνωσης

Σημαντικά στοιχεία για τη δράση της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» έχει συγκεντρώσει τις τελευταίες εβδομάδες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, που επικαλείται δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής....


Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προσπαθεί να εντοπίσει ακόμη τρία άτομα, από την ενέδρα θανάτου στην Πεύκη, αποτυπώματα των οποίων έχουν βρεθεί σε τουλάχιστον δύο γιάφκες της οργάνωσης και τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Ωστόσο ο κύριος φόβος τους προέρχεται από τη διαπίστωση ότι η ασύλληπτη ηγετική ομάδα της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», με έδρα στην Αθήνα αλλά και σε επαρχιακή πόλη, επιχειρεί να ενεργοποιήσει «εφεδρείες» της οργάνωσης, τις οποίες αποτελούν άτομα που δεν ήταν ως τώρα γνωστά στην Αντιτρομοκρατική.

Οι αστυνομικοί μιλούν για μια οργάνωση «χωρίς τέλος, η οποία ενεργοποιεί διαρκώς νέους- όσο και αναλώσιμους- αντιεξουσιαστές στην εκτελεστική της ομάδα».

Παράλληλα κύριο μέλημά τους είναι η αποτροπή νέου χτυπήματος της «Σέχτας Επαναστατών» η οποία έχει να εμφανισθεί από τις 19 Ιουλίου 2010, όταν δολοφόνησε στην Ηλιούπολη τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια .