> Voliotaki: Την πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα στη Μαγνησία ανοίγουν οι Κουμιώτηδες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Την πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα στη Μαγνησία ανοίγουν οι Κουμιώτηδες

ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Ούτε λαϊκό προσκύνημα να γίνονταν στο κτίριο του Μεταξουργείου στη Νέα Ιωνία... Είναι τόσοι οι δημοσιογράφοι που έχουν περάσει το κατώφλι του τις τελευταίες μέρες, που, ακόμα και οι πληροφοριοδότες μας, έχουν χάσει τον λογαριασμό.

Δημοσιογράφοι εργαζόμενοι σε εφημερίδες, σε περιοδικά, σε ραδιόφωνα, δημοσιογράφοι εργαζόμενοι ακόμα και στην τοπική TV, έλαβαν την πληροφορία και καθένας κάνει την επισκεψούλα του, από τις εγκαταστάσεις του Ράδιο Μαρκονι 96,1 F.M.

Ο λόγος για την πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα στη Μαγνησία, που, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Αντώνης Κουμιώτης, γιος του Γιώργου, προετοιμάζει τις τελευταίες εβδομάδες.

Η χωρίς τίτλο ακόμα ηλεκτρονική εφημερίδα, ο ιδιοκτήτης της οποίας φιλοδοξεί να είναι on-line σε...

λιγότερο από ένα μήνα (!!!), έχει προκαλέσει, από την μία ιδιαίτερη χαρά στους δημοσιογραφικούς κύκλους, που την καλοβλέπουν επαγγελματικά και από την άλλη πονοκέφαλο στους εκδότες των βολιώτικων εφημερίδων, αφού για πρώτη φορά, μετά την πλάκα που έπαθαν από τα τοπικά blogs, τα οποία σημειωτέον, αν και με μεγαλύτερη απήχηση, δεν τους ανταγωνίστηκαν διαφημιστικά, έρχεται κάτι επώνυμο, τοπικό και από ονόματα ηχηρό στον κυβερνοχώρο.

Αν περιμένετε να κάνουμε ίντριγκες, είστε γελασμένοι, αφού μπορεί να γνωρίζουμε τα ονόματα προσώπων, που πέρασαν την πόρτα του Ραδιο Μαρκόνι, ωστόσο σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα του καθενός στην εργασία. Αφήστε που αν δημοσιοποιηθούν αυτά τα ονόματα στο Voliotaki, την επόμενη στιγμή θα απολυθούν από τα νυν αφεντικά τους, κάποια εκ των οποίων δεν θα φαντάζονταν ποτέ μια τέτοια εξέλιξη στην τοπική δημοσιογραφία.

Αυτό που μένει να μάθουμε λοιπόν είναι, αφενός το όνομα της ηλεκτρονικής εφημερίδας, το οποίο σίγουρα δεν θα είναι Marconi Press, μιας και σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντώνης Κουμιώτης διέψευσε τις όποιες φήμες υπήρχαν για επανακυκλοφορία της άλλοτε εβδομαδιαίας εφημερίδας του και αφετέρου τα ονόματα πίσω από αυτήν.

Κοντός ψαλμός...