> Voliotaki: ΜΙΖΕΡΗ ΠΟΛΗ - ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΜΙΖΕΡΗ ΠΟΛΗ - ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μετά από χρόνια ποδοσφαιρικής μιζέριας ήρθε επιτέλους ο Μπεος να μας βγάλει από την αφάνεια και να δημιουργήσει μια ομάδα που άρεσε σε όλη την Ελλάδα.

Παρά το ιδιότροπο στυλ του και τα γνωστά περί παλιάς κοπής προέδρου, κατάφερε ακόμα και στις μαλακίες που έκανε και στη Β' Εθνική, αλλά πολύ περισσότερο στην Α’, να έχει σχεδόν όλη την πόλη δικιά του - είχαμε υπομονή αλλά και λόγο καλών αποτελεσμάτων.

Και ξαφνικά στραβώνει τάχα με το ATHENS CLUB και μετά με το Τσιώλη.

Τόσο πολύ φοβήθηκε τον παλιό δημοσιογράφο ή κάτι ξέρει που δεν ξέρει ο κόσμος?

Ήταν ο Τσιώλης τόσο φιλόδοξος, αλαζόνας, δεν σου έκανε τα χατήρια πέρυσι και φέτος?

Τι έπαθες ξαφνικά κ. Μπεο?...Μαγαζί γωνία έχεις φτιάξει και θες να φύγεις?

Όπως είπες και εσύ ο ίδιος, δεν μπορεί να είσαι αρεστός σε όλους. Μόνο εδώ όμως είσαι αρεστός στους περισσοτέρους. Και αυτό γιατί άσχετα από τις μεθόδους σου και την επαγγελματική σου επιτυχία, ο κόσμος βγαίνει από τη μιζέρια του, έστω για λίγο, από μια επιτυχία της ομάδας. Ξεχνά για λίγο το μπουρδέλο στο οποίο ζει, γιατί έχει γίνει μότο σε αυτή τη ζωή το "λίγη ευτυχία, με κάθε τρόπο"...

Επειδή ξέρω ότι μπαίνεις σε αυτό το blog και χαζεύεις, μάθε ότι το να πληρώνουμε 500 & 1.000 ευρώ για να βλέπουμε μπάλα σε αυτή τη δύσκολη εποχή δεν το κάνουμε για σένα.

Έχεις ωραίο μαγαζί, μας σερβίρεις χαρές και πληρώνουμε το ''κοινό όραμα'' που είχες πει.

Αν δεν μπορείς άλλο να συντηρήσεις το ''όραμα'' ή χρειάζεσαι χρήματα και θες να πουλήσεις όπως λες… ευχαριστούμε, αλλά όχι άλλα παρακάλια για να μείνεις και να ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει και να βρίζεις μάνες… Τουλάχιστον μια συγνώμη έπρεπε να πεις.

Για αυτό που προσφέρεις  http://www.transfermarkt.de/en/super-league/startseite/wettbewerb_GR1.html  4ος από το τέλος και αυτό λόγο Νemeth. Είσαι http://www.superleaguegreece.net/schedule  6ος σε εισιτήρια.

Να ξέρει και όλος ο κόσμος, μην πεις καμιά παπαριά ότι δεν σε στηρίζει…