> Voliotaki: Αυτό τελικά θέλουμε;

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αυτό τελικά θέλουμε;

Με αφορμή τα σχόλια του Γιώργου Κουμιώτη στην εκπομπή του στο ράδιο Μαρκόνι περί Μπέου και στην οποία έλεγε ότι κάποιοι Βολιώτες είναι αχάριστοι απέναντι στο Μπέο και κυρίως ότι ''δεν με ενδιαφερει πως τα κατάφερε αλλά ΑΥΤΟΣ μας ανέβασε εδώ που είμαστε'' αναρωτιέμαι: 

Βρε Γιώργο αν δεν σε ενδιαφέρει το πως, τότε δεν σε ενδιαφέρει ο καθαρός αθλητισμός, αρκεί να ανεβαίνουμε. Σωστά; 

Ο κόσμος που παίζει (γιατί ελπίζει) τα χρηματά του σε παιχνίδια στημένα και τα χάνει για να κονομάνε κάποιοι... σε ενδιαφέρει; Μάλλον όχι, ας πρόσεχαν, αρκεί να ανεβαίνουμε (αφορά όλες τις ομάδες) και να κονομάμε... (αφορά τους παράγοντες). 

Ο κόσμος που πληρώνει, από... το υστέρημά τους οι περισσότεροι, για να πάει να δει την αγαπημένη του ομάδα και την βλέπει να "στήνεται" στα τέσσερα... σε ενδιαφέρει; Μάλλον όχι! 

Οι γονείς που τρέχουν με τα παιδιά στην αγκαλιά να φύγουν μακριά από τους τραμπούκους του κάθε προέδρου, που τους πληρώνει να είναι εκεί για να ανέβει η ομάδα... σε ενδιαφέρουν; Μάλλον όχι! 

Το ότι κανένας γονιός δεν μπορεί να πάρει τα παιδιά του να τα πάει μια Κυριακή στο γήπεδο πλέον άφοβα και να τα ωθήσει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό λόγω κάποιων Μπέων... ούτε αυτό βρε Γιώργο; ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ;;; 

Αυτό όμως που ξέρω εγώ Γιώργο, είναι ότι άνθρωποι που κυκλοφορούν με μπράβους που τους βάζουν να δέρνουν κόσμο ΔΕΝ είναι σίγουρα άνθρωποι του αθλητισμού, της νύχτας μπορεί... και τέτοιους ανθρώπους αγαπητέ Γιώργο δεν τους έχει ανάγκη η πόλη και κατά συνέπεια ΔΕΝ τους στηρίζουμε. 

Και πίστεψε με πιο μίζερος νιώθω τώρα που δεν μπορώ να πάρω το παιδί μου μια Κυριακή να το πάω στο γήπεδο, γιατί δεν ξέρω αν θα γυρίσω ζωντανός, παρά αν έπαιζε με το Σαρακηνό και μπορούσα να πάω. Αυτό περί μιζέριας... 

Όσο για το "γ... το  μ...ι της μάνας σας Αυστριακοί'' που είπε ο Αχιλλέας... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ