> Voliotaki: ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ

ΘΑΝΑΣΗ, ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΑΔΕΣ...


Προχθές και χθες, σ' ένα σήριαλ δίχως τέλος, δημοσιεύσαμε, όπως οφείλαμε, τα όσα μας απέστειλε ένας εκ των δεκάδων χιλιάδων ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ μας, καλώντας σε να απαντήσεις, αφού ήσουν και ο μόνος που ενδιαφέρθηκε για το θέμα και μάλιστα με δημόσιες τοποθετήσεις, τόσο από το ASTRA TV προχθές, όσο και από το ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ 96,1 F.M. χθες.


ΧΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΥΤΑ: http://voliotaki.blogspot.com/2011/03/blog-post_797.html



Τόσες ώρες μετά δεν λάβαμε ούτε μία απλή σου απάντηση. 


Τόσες ώρες μετά απολαμβάνουμε την πλήρη αδιαφορία σου επί του θέματος. 


Τόσες ώρες μετά αισθανόμαστε ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ, ως πολίτες αυτού του Νομού, παρατηρώντας εσένα να αντιδράς μόνο στο κάλεσμα των παραδοσιακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, γράφοντας κυριολεκτικά στα παλαιότερα των υποδημάτων σου το BLOG VOLIOTAKI. 


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ.


Μάθε λοιπόν ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ ότι το BLOG VOLIOTAKI δεν σου έχει επιτεθεί στο παραμικρό. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, να είσαι σίγουρος ότι θα το είχες νιώσει καλά στο πετσί σου, αφού το τηλέφωνό σου θα χτυπούσε σαν δαιμονισμένο και η αυλή σου θα είχε αναστατωθεί όσο δεν φαντάζεσαι ούτε κι εσύ ο ίδιος.

Μάθε επίσης ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ να διαβάζεις ο ίδιος και πάψε να υιοθετείς την μαλακισμένη άποψη του κάθε ΜΑΛΑΚΑ, που ενδεχομένως σου μεταφέρει πράγματα και καταστάσεις, κυρίως όμως όσα γράφουν οι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του BLOG VOLIOTAKI κι αυτό απλά τις αναπαράγει υπό μορφή ερωτημάτων. 


Προχθές, χθες και σήμερα θα μπορούσες ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ, με μία σου απάντηση να κερδίσεις όλο το επικοινωνιακό παιχνίδι, αφού απαντώντας σε εμάς, απαντάς ταυτόχρονα στην πλειοψηφία των ΜΑΓΝΗΣΙΩΤΩΝ!!


ΕΜΕΙΣ, ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ BLOG VOLIOTAKI, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ E-MAIL: voliotaki@gmail.com

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΔΩ: http://voliotaki.blogspot.com/2011/03/blog-post_797.html

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ 
ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΡΙΝΕΙ...!!