> Voliotaki: Απάντηση στην ανάρτηση για το θέμα της Παρίσαινας Ζαγοράς

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στην ανάρτηση για το θέμα της Παρίσαινας Ζαγοράς

Λοιπον αγαπητε φιλε, εχω να σω πω οτι η παραλια της Παρισαινας εχει χαρακτηριστει απο το NATURA 2000 ως προστατευομενη, παρ ολα αυτα ομως δεν εγινε καποια προσπαθεια απο την πλευρα των κατοικων της Ζαγορας να εμποδισουν το ''βολεμα'' του Λασκου και των παιδιων του οπως λες, οταν γινοταν η  απογυμνωση ενος τμηματος της περιοχης αποτελουμενο απο αιωνοβια πλατανια. Και που ακομη και περυσι εκοψε καποια μικροτερα δεντρα για να βαλει τις ελιες του.

Ουτε για την εκχερσωση δρομου, και το μπαζωμα του ρεματος απο πλευρας δημοτων ειδαμε καμια ενεργεια παρεμποδισης. Δεν ειδαμε καμια ευαισθησια, κυριοι οταν ο ''δικασμενος'' γι αυτους τους λογους ''πρωην δημαρχος'' φυτευε τους ηλεκτροφορους στυλους στον αιγιαλο.

Μας γραφεις φιλε μου οτι πανε εκει ανθρωποι που κανουν χρηση ναρκωτικων, και σταματησες να πηγαινεις στην παραλια. Και σου απαντω: Oτι ναι υπαρχει μια μεριδα συνανθρωπων μας που το κανει αυτο, αλλα το κανουν και στη Μυκονο, στη Χαλκιδικη, και στην Αθηνα... θα σταματησεις να πηγαινεις και σ` αυτα τα μερη; Τοτε λογικα θα πρεπει να φυγεις και απο τη πολη  σου τη Ζαγορα, γιατι απ` οτι ξερω κι εκει, δεν ειναι λιγοι οι χρηστες.

Δεν περασες ομως στο... ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ που ειναι το χρημα... και γνωριζεις πολυ καλα ποσες επιχειρησεις του Χορευτου επωφελουνται απο τους κατασκηνωτες πουλωντας τα προ'ι'οντα τους.

Ουτε καν ανεφερες (προφανως δεν γνωριζεις) οτι με την πρωτοβουλια καποιων ανθρωπων που κατασκηνωνουν εκει η παραλια καθαριζεται, και υπαρχει φροντιδα ενημερωσης αυτων που δεν γνωριζουν καποια πραγματα για το ελευθερο καμπινγκ.

Σε πληροφορω αγαπητε δημοτη Ζαγορας οτι με τις λιγες δυναμεις που εχουμε, και με οπλο το χαρακτηρισμο της παραλιας ως ''NATURA'' θα κανουμε οτι μπορουμε να μη φτανουν τα οχηματα μπροστα στη θαλασσα, και να μην καταφερει ο ''ανεκδιηγητος πρωην σας'' να βαλει ξαπλωστρες.

Και να ξερεις κατι. Οτι θα μπορουσαν να ειναι πολυ αλλιως τα πραγματα, και να τον στηριζαμε εφοσων εχει το μαγαζι που εχει, αν εφτιαχνε καποιες τουαλετες, και σταματουσε τις παρεμβασεις που μειωνουν το φυσικο καλλος... νομιζοντας οτι η παραλια ειναι δικη του.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ