> Voliotaki: ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ

Μόνον ως ενδιαφέροντα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα πρώτα δείγματα της μεγάλης δημοσκόπησης του blog VOLIOTAKI, σχετικά με την εμπιστοσύνη των ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ του στα εκλεγμένα πρόσωπα του συνδυασμού του επερχόμενου ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ.

Ενδιαφέροντα και σωστό εργαλείο στα χέρια του ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, ο οποίος, πριν αποφασίσει, καλό είναι να παρατηρήσει τα όσα προκύπτουν από ένα σεβαστό δείγμα 866, μέχρι στιγμής, ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, 9 ημέρες πριν τη λήξη της δημοσκόπησης.

Σταθερά και με διαφορά βλέπουμε ότι προηγούνται πρόσωπα όχι τόσο προβεβλημένα, όπως ο γιατρός ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΤΣΑΣ, η κ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ και ο κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΣΧΟΣ.

111 ΠΑΝΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
65 ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
58 ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
54 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 
46 ΜΟΣΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Αντίθετα οι υπερ-προβεβλημένοι και γνωστοί, από την στήριξη των κομματικών μηχανισμών στο πρόσωπό τους, παρακάτω κύριοι, φαίνεται ότι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, αποδεικνύοντας περίτρανα και το υπερ-εκτιμημένο προφίλ τους.

29 ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
22 ΞΗΡΑΚΙΑΣ ΗΛΙΑΣ
19 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
18 ΔΕΡΒΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
17 ΦΟΙΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


Όσο για τους μέχρι τις 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, που υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ; Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Τους ξεφτιλίζουν επαρκώς!!

30 ΚΟΝΤΟΡΙΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
22 ΜΑΒΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
06 ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ




VOLIOTAKI-α ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΔΕΞΙΑ, 
ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ