> Voliotaki: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΝΤΙΔΡΑ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ:

Τώρα γράφω εγώ :

1.  Μαλάκας είναι ο κώλος σου.

2. Βρε αρχίδι, ξέρεις ότι είτε εμείς πληρώσουμε είτε όχι η εταιρεία το αντίτιμο το εισπράττει;

H πινακίδα διάβασες τι γράφει ή δεν καταλαβαίνεις; "Ο χώρος βιντεοσκοπείται για την διασφάλιση των δικαιωμάτων του παραχωρησιούχου".

Ξέρεις ότι η εταιρεία εκτός των λογαριασμών των έργων συντήρησης εισπράττει και λογαριασμό για μη εισπραχθέντα τέλη;

Ξέρεις ότι έχει υπαλλήλους που η μόνη τους δουλειά είναι από το video κάνουν καταστάσεις οχημάτων που δεν πλήρωσαν (τύπος , αρ. κυκλοφορίας , ημερομηνία και ώρα διέλευσης);

Γι' αυτούς που δεν πληρώνουν πληρώνει ο μαλάκας ο Έλληνας φορολογούμενος, που πιθανόν δεν έχει αυτοκίνητο ή μένει σε ένα ξερονήσι του Αιγαίου, που δεν έχει καν δρόμο.

Επομένως στα αρχίδια της εταιρείας, αν κάποιοι θέλουν να κάνουν τον καραγκιόζη ή τον καρφοδέκαρο (τέτοιοι είναι όλοι οι Βολιώτες και έχω την τιμή να μην είμαι).

Επειδή ο άλλος ο Καραγκιόζης ο Πολύζος δεν πλήρωσε ντεμέκ μια φορά διόδια, τι έγινε;

Πως έχετε ρε καλόπαιδα την απαίτηση να χρησιμποποιείτε αυτοκινητόδρομο και να μην πληρώνετε; Αν δεν θέλετε να πληρώσετε γιατί έχετε καβούρια ή είστε φτωχομπινέδες να πάτε από τον παλιό δρόμο στην Λάρισα ή αν θέλετε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη να μην πάτε καθόλου.

Πίσω από τα διόδια υπάρχουν συμβάσεις, την νομιμότητα ή ου των οποίων δεν μπορεί να κρίνει ο κάθε διερχόμενος οδηγός, αλλά ούτε και κανένας νόμος τους δίνει το δικαίωμα της άρνησης καταβολής του αντιτίμου διέλευσης.

Και γιατί χαρακτηρίζετε εκ προοιμίου "παράνομο" τον εργολάβο και όχι το ΥΠΕΧΩΔΕ εν προκειμένω που συνήψε σύμβαση μαζί του;

Μπορεί ο κάθε οδηγός να επιλέγει το πού θα πληρώσει και πού όχι.

Γιατί δεν περνάνε και την γέφυρα του Ρίου;

Γιατί δεν περνάνε και την Αττική οδό;

Όσο για τις μαλακίες που γράφεις σαν απάντηση όσους σου κάνουν την τιμή να στείλουν κείμενο είναι ενδεικτικές του κόμπλεξ και της αγραμματοσύνης σου (σαν καθηγητής που είμαι σε κόβω για στούρνο που δεν πέρασε πουθενά στις πανελλαδικές ή πέρασε σε κάποιο ΤΕΙ του κώλου και παριστάνει τον Δημοσιογράφο).

Το ότι είσαι θαυμαστής του Γκιόλια (διέπρεψε στις "δουλειές" του Τριανταφυλλόπουλου) και των άπλυτων που αναστατώνουν το Βόλο κάθε τόσο, κάτι λέει.

Σάλτα και γαμήσου λοιπόν και αν είσαι μαγκάκος δημοσιευσέ το όπως είναι.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Καταρχάς, όπως βλέπεις, το αναρτήσαμε όπως έχει, έπειτα ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

1. Καφροδέκαρος, καραγκιόζης και οτιδήποτε άλλο, για το οποίο κατηγορείς τους Βολιώτες είσαι εσύ.

2. Ποιός γαμάει τον ΣΩΤΗΡΗ τον ΠΟΛΥΖΟ και τις υποκριτικές του μαλακίες. Έχει φράγκα αυτός, για να συντηρεί το σύστημα, που τον βολεύει στα Υπουργεία. Και ποιός σου είπε ότι ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ, ο "γιαλαντζί", σύμφωνα με την ΜΙΜΗ, εκφράζει τους Βολιώτες (δείτε Βολιώτες που καταντήσαμε, να έχουμε ως αντιπροσωπευτικό δείγμα τον ΣΩΤΗΡΑΚΗ τον "γιαλαντζί").

3. Εσύ τώρα τί είσαι, για να καταλάβουμε, προστάτης των ηλιθίων στα νησιά που δεν εξεγύρονται ή κανένα κομματόσκυλο του κερατά ή ακόμα χειρότερα κανένας εργολάβος, που χάνει από την ιστορία.

ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ, 
ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΑΡΕΣ ΣΑΣ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Α... ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ

ΑΠΟ: VOLIOTAKI