> Voliotaki: Ε.Α.Κ.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ε.Α.Κ.

Στις 21 του Δεκέμβρη παίζει ο Ολυμπιακός Βόλου εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό στον Βόλο. Θα ήταν μεγάλη χαρά για τους πικραμένους φιλάθλους όπως αυτό το παιχνίδι να γίνει στο ιστορικό ΕΑΚ. Δεν μας υποχρεώνει κανένας να παίξουμε στο "κρύο" Πανθεσσαλικό για το κύπελλο.

Έτσι ένα καλό δώρο προς του πολίτες του Βόλου θα είναι να παιχτεί το ματς στο ΕΑΚ. Για να δούνε όλοι οι ξενέρωτοι δημοσιογράφοι τί σημαίνει Βολιώτικος λαός που δεν μπορούν να τον μετρήσουν στο ΙΚΕΑ - Πανθεσσαλικό.

Θα είναι ένα πολύ καλό δώρο των πολιτικών αυτού του τόπου.... των "πολιτικών" που τόσα χρόνια νοιάζονταν για αυτή την ομάδα και την πόλη... (καλά μην βαράτε ειρωνικά μιλώ).
Μαθαίνω ότι στο ΕΑΚ έχουν ξηλωθεί τα πάντα... Ο Βούλγαρης με το σιγοντάρισμα Καψιώτη και του αρχιλαμόγιου Στάμου έχουν ξηλώσει όλα τα καρεκλάκια, τα ποντίκια κάτω από τις κερκίδες κάνουν πάρτι... αλήθεια έχει πάει κανένας εκεί να δει τί γίνεται????

Ζέττα που είσαι κορίτσι μου να πεις κάτι για το ΕΑΚ που είναι περιουσία του Δήμου???

Εσύ Νικιώτη Σκοτινιώτη τί θα κάνεις με το γήπεδο???? Μήπως θα βάλεις τους οπαδούς της προσφυγικής μέσα να μολύνεις το στάδιο???? Γιατί μαθαίνω ότι κάτι τέτοια τάζεις... Εσύ μεγάλε Γαυράκο Παπατόλια τί κάνεις??? Μόνο κονδύλια για το γήπεδο της Λάρισας ξέρεις να τάζεις... Για αυτό Απόστολε στην Μαγνησία πήρες τα αμελέτητά μας.... Αλλά έτσι είναι ο ΛΑΟΣ... δεν ξεχνά Απόστολε... όπως δεν ξεχνά και Καψιώτη - Βούλγαρη - Στάμο... θα τρέχουν μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι. Στάμο αλήθεια εκείνα τα 100 μυριάκια τί έχουν γίνει???? γαργαρίτσα ή μου φαίνεται????

ΕΑΚ στην Βολάρα τώρα... και Μπέο όχι 13 ποντάκια θα είχες τώρα αλλά 18... και θα έκανες όνειρα για ΟΥΕΦΑ... αλλά θέλεις το Πανθεσσαλικό... ίσως σε ανάγκασαν να το χρησιμοποιήσεις (αν και δεν σε έχω για τέτοιο) με αντάλλαγματα...

ΕΑΚ με Σέρρες στο Κύπελλο
Γιατί το ΕΑΚ είναι το σπίτι μας...

Αρκετή υπομονή κάνουμε με το κρύο Πανθεσσαλικό.. Επιτέλους δεσμευτείτε για γήπεδο στον Βόλο άμεσα πριν την Κυριακή καρεκλοκένταυροι και μετά βγείτε να περπατήσετε στην ΕΡΜΟΥ και αν δεν μπορείτε δώστε το στον ΜΠΕΟ να το κάνει κουκλί σε 1 χρόνο μέσα και να έχουμε το γήπεδο που μας αρμόζει... Όσο για το ΙΚΕΑ για να μην χάσει η πολιτεία τα λεφτά της ας το παραχωρήσει σε μεγάλη εταιρία για εκμετάλευση να το κάνει ΙΚΕΑ, ΛΕΡΟΥ ότι θέλουν τέλος πάντων... περισσότερα λεφτά θα κερδίζουν...

ΜΠΕΟ αν θες άνετη πρόκριση στους 8 ΕΑΚ τώρα... προλαβαίνεις εσύ ... ξέρεις τον τρόπο.

Μάκης