> Voliotaki: ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 6 μ.μ., ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την Τρίτη 2/11 το βράδυ, μαθητής Λυκείου οδηγώντας χωρίς δίπλωμα μηχανή φίλου του, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών, φοβούμενος τις συνέπειες. Καταδιώχθηκε από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και όταν η μηχανή του έσβησε οι αστυνομικοί τον έφτασαν.

Παρ’ ότι ο μαθητής σήκωσε τα χέρια ψηλά, οι αστυνομικοί άρχισαν να τον χτυπάνε με γκλομπς, να τον κλωτσάνε και να τον κουτουλάνε με τα κράνη τους.

Στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Βόλου, τον ανέκριναν και πριν τον αφήσουν να φύγει, προφανώς για σωφρονισμό, άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ τον χτύπησε και πάλι.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Βόλου που τον εξέτασαν, διέγνωσαν σοβαρό τραύμα στο ένα του αυτί και κίνδυνο κώφωσης.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΣΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ (Ε.Δ.Ε.), ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ BLOG VOLIOTAKI, ΩΣΤΟΣΟ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΡΗ!!

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΟΡΥΒΟ!!


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΛΕΞΗΔΕΣ

ΑΠΟ: VOLIOTAKI