> Voliotaki: ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ...

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ...


Από τις 14 Οκτωβρίου το πολυκλαδικό της Ν.Ιωνίας είναι κλειστό. Μετά την πτώση σοφάδων πάνω σε μαθητή και αφού έγινε έλεγχος από τους  αρμοδίους στις κτιριακές εγκαταστάσεις διαπιστώθηκαν κακοτεχνίες (Κατασκευαστικές αστοχίες κατά τον δήμαρχο Ν.Ι. Π. Μαβίδη), οι οποίες αν και  έχουν επισημανθεί αρκετές φορές στο υπουργείο και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου έχουν εκπονήσει σχετικές μελετες ποτέ δεν υπήρξε η σχετική χρηματοδότηση.
Με απόφαση Νομάρχη, το σχολικό συγκρότημα των 2ου ΓΕΛ, 2ου ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, στη Ν. Ιωνία, παραμένουν κλειστά.

Παρ' όλα αυτά η ζωή συνεχίζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο Λάκης οργώνει την Θεσσαλία για σταυρούς για να γίνει πια περιφερειάρχης και στα παπάρια του που ένα σχολικό συγκρότημα παραμένει κλειστό για βδομάδες.

Ο Π. Μαβίδης εκτίθεται ξανά στους πολίτες ζητώντας την ψήφο για να συνεχίσει να διαπιστώνει κακοτεχνίες, να κάνει μελέτες και να τον γράφουν τάχατες απ' το υπουργείο και να μην τον χρηματοδοτούν.

Η κυρία Νατάσα απασχολημένη κι αυτή με την επανεκλογή της δηλώνει ότι θα ασχοληθεί με το πρόβλημα μετά τις εκλογές (και να δούμε αν θα λυθεί όπως χαρακτηριστικά λέει).

Ρε καραγκιόζηδες, ΝΟΜΑΡΧΗ- ΔΗΜΑΡΧΕ-ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ

γιατί να σας εκλέξουμε και πάλι αφού είστε ανίκανοι να δώσετε λύση στο πρόβλημα.

Αν το σχολείο παρέμεινε κλειστό για τόσο καιρό με υπατιότητα των μαθητών μετά από (λέμε) κατάληψη, θα σας είχε πιάσει ο πόνος για τις χαμένες διδακτικές ώρες,
θα φέρνατε τους μπάτσους, θα ζητούσατε επέμβαση εισαγγελέα, ενώ τώρα τσιμουδιά.
Για μπάτσους ούτε λόγος αφού δεν υπάρχουν "ταραχές" και "ταραξίες".
Εισαγγελέας δεν χρειάζεται αφού κανείς δεν τον καλεί, γιατί όλοι βολεύονται.
Και σεις ξανά στον σβέρκο μας για να αφήνετε κλειστά σχολεία και κανείς να μην μιλά.
Ούτε καν η αντιπολίτευση αφού ανίκανη κι αυτή αδυνατεί να καταλάβει τι σημαίνει κλειστό σχολείο, δάσκαλοι χωρίς μαθητές και μαθητές χωρίς δασκάλους,
απο ανικανότητα της "πολιτείας " να εξασφαλίσει στέγη για σχολειό.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ