> Voliotaki: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΔΗΘΕΝ BLOGS, ΧΕΡΙ, ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΠΥΡΗΝΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ", ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ BLOG VOLIOTAKI...

Εδώ και λίγη ώρα, κάποιοι δεκάδες ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ μας, ζητάτε να σχολιάσουμε την στάση ενός συγκεκριμένου βολιώτικου blog, που ανήρτησε μία εναντίον μας επιστολή της κομματικής οργάνωσης "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ".

Παιδιά, δεν θα το κάνουμε, αφενός γιατί στην συγκεκριμένη οργάνωση, με την γνωστή εγκληματικού τύπου παρακρατική συμπεριφορά, απαντήσαμε εδώ και πάρα πολλές μέρες και αφετέρου γιατί δεν θέλουμε να διαφημίσουμε τους προεκλογικούς bloggers, που ξαφνικά κάνουν 5 - 10 αναρτήσεις την ημέρα, απλά για να διατηρούν τα blogs, που έστησαν για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων προεκλογικών συμφερόντων.

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟΥ

ΔΕΝ ΘΑ "ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ "ΠΕΘΑΜΕΝΟ", δίνοντάς του κλικ και επισκεψιμότητα, που πολύ θα ήθελε, μιας και πάτωσε στην γενική πανελλαδική κατάταξη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 1ο ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ BLOG ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΟΛΙΩΤΗ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ BLOGS - ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 - 10 ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

ΤΟ BLOG VOLIOTAKI ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ
ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!