> Voliotaki: ΑΘΩΟΣ!!!!! ο Μ Π Ε Ο Σ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΑΘΩΟΣ!!!!! ο Μ Π Ε Ο Σ

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Την 17 Ιανουαρίου 2019 διαβάσαμε ότι κατέρρευσε με πάταγο ο μύθος του δημάρχου που έκανε πολλά και μεγάλα έργα που άλλαξαν τη πόλη.

Την 18 Ιανουαρίου 2019 διαβάσαμε ότι κατέρρευσε παταγωδώς το κατηγορητήριο Μπέου.

Η πρώτη είδηση σε κάθε νοήμονα αναγνώστη, προκάλεσε γέλια , ίσως και συμπάθεια για τον γράφοντα, αφού ήταν εμφανέστατη η εμπάθεια του γράφοντα έναντι του Δημάρχου μας, αλλά ήταν και απόλυτα σαφής η βεβαιότητά του ότι ο Μπέος θα είναι ο Δήμαρχος της επόμενης Δημαρχιακής θητείας, κατά την οποία θα ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής του Δημοτικού θεάτρου .

Βέβαια εξέφραζε και την ελπίδα του να λειτουργήσει ως θέατρο και όχι ως μπουζουξίδικο, όπως το εκθεσιακό

Η απάντηση εν προκειμένω έχει ως εξής..

Μακάρι να είναι και σίγουρα θα είναι ο Μπέος , Δήμαρχος στην επόμενη τετραετία και μάλιστα θα εκλεγεί από τη πρώτη Κυριακή, γιατί έτσι θέλουμε εμείς, ο λαός ,οι πολλοί.

Πώς χαρακτήρισε το εκθεσιακό, μπουζουξίδικο; Μήπως παρακολούθησε τη συγκλονιστική συναυλία της μεγάλης κυρίας , της Μαρινέλλας, με σχεδόν 2.000 θεατές;

Στο μέτρο της ποιότητας και της υψηλής αισθητικής του γράφοντα, ποιος τραγουδιστής ανταποκρίνεται;

Όλοι όσοι χρόνια παρακολουθούμε τη μεγάλη κυρία στους χώρους που εμφανίζεται είμαστε μπουζουκόβιοι;

Δεν πειράζει όμως. Εμείς θέλουμε το Μπέο με το εκθεσιακό , με το θέατρο, τους κόμβους, τις παιδικές χαρές, τα γήπεδα, τους χώρους στάθμευσης και τόσα άλλα που έκανε και θα κάνει για την αλλαγή της πόλης, που βγήκε από το τέλμα και μετατρέπεται σε σύγχρονη πόλη ,με Δημοτική αρχή που σέβεται, αγαπά και υπολογίζει τον πολίτη.

Ας ονειρεύονται το σχεδιασμό της πόλης Bristol μέχρι το 2050 και ας καταλάβουν επιτέλους ότι με την προστασία των ΜΑΤ, δεν βρίσκουν απήχηση στο λαό τα λεγόμενα σε πολιτικές συγκεντρώσεις από Υπουργούς, που αγωνίστηκαν για την εξαθλίωση της μεσαίας τάξης της χώρας, που κατέστρεψαν τη βιομηχανία και την οικονομία και πούλησαν εθνικά θέματα, χάριν της παραμονής τους στην εξουσία, χωρίς ίχνος ευαισθησίας.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ψηφιστεί Δήμαρχος Βόλου, άτομο που πρόσκειται και στηρίζεται από τη κυβερνώσα παράταξη . Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνον με διορισμό από χουντικό καθεστώς, περίπτωση αρεστή σε πολλούς και δοκιμασθείσα από πολλούς που αγωνίζονται για την επικράτηση Δημάρχου.

Η δεύτερη είδηση τώρα σε κάθε νοήμονα αναγνώστη προκάλεσε αρχικά χαρά και ανακούφιση καθώς μια υπόθεση φιάσκο πήρε ΤΕΛΟΣ.

Όπως αποδείχτηκε ,ο καθένας , μετά την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, μπορεί να σκεφθεί ότι το παιχνίδι ήταν καλά στημένο, αλλά σε άλλο επίπεδο… με την ενοχή δεκάδων προσώπων του ποδοσφαίρου, μέσα από κασέτες. Κάθε λίγο διαρροές, διαρροές, διαρροές που στη τελική σκέπαζαν μνημονιακά και αντιλαϊκά μέτρα.

Έρχονται και ξανάρχονται στο νου μας, οι εξομολογήσεις και τα λεγόμενα του Αχιλλέα Μπέου, για το άρρωστο πολιτικό κατεστημένο, για τη διαμόρφωση κατάλληλης περιρρέουσας ατμόσφαιρας ,εντός της οποίας προφυλακίστηκε χωρίς στοιχεία.

Όλοι θυμόμαστε να φωνάζει ότι είναι εξιλαστήριο θύμα της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου
Στη διάρκεια του φιάσκου Koriopolis, ο Μπέος φυλακίστηκε, διασύρθηκε, συκοφαντήθηκε, η οικογένεια ήλθε στα όριά της και τελικά με τη βούλα της Ελληνικής Δικαιοσύνης την 18 Ιανουαρίου 2019 , << ΑΘΩΟΣ >> ο ΜΠΕΟΣ !!!!!!!

Όλη αυτή η πολυετής ταλαιπωρία , με δεδομένα ότι η Δικαιοσύνη κινήθηκε με τους γνωστούς ρυθμούς της, για κάποια πολιτικά παιχνίδια ίσως;

Γεγονός είναι ότι όλες οι κατηγορίες, εναντίον Μπέου και εναντίον όλων των εμπλεκομένων, πήγαν στα σκουπίδια.

Οι άνθρωποι όμως που φυλακίστηκαν, διασύρθηκαν, καταστράφηκαν και μετά από οκτώ χρόνια αθωώθηκαν πού θ’ απευθυνθούν για να βρουν το δίκαιο τους;

Θα υπάρξει κάποιος που θα ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από το Μπέο για όσους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του, για το ότι τέθηκε σε αργία και πόσα ακόμη;;;;;

Ας είναι μεγάλος ο πόνος αυτών που περίμεναν τη τιμωρία του Μπέου και την οριστική του απαγόρευση να ασχοληθεί με τα Δημοτικά. Είχαν μάλιστα έτοιμο και τον αντικαταστάτη του για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του.

Η μεγάλη Δικαίωση ΜΠΕΟΥ θα έλθει με την εκλογή του , ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ, στις προσεχείς εκλογές, την πρώτη Κυριακή. Θα του το αναγνωρίσει ο κόσμος τον οποίο υπερασπίστηκε με θέρμη, θάρρος και πείσμα. Θα του το προσφέρει ο Θεός .

Ο Μπέος δε μπορεί να συγκριθεί με κανένα από του συνυποψηφίους του.

Ο Μπέος είναι ηγέτης, απαραίτητος σε κάθε ομάδα προκειμένου να υπάρξει πρόοδος, τραβάει τους ανθρώπους μαζί του, ενώ προχωράει άφοβα πρώτος.

Έχει όραμα που χωράει χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι λόγω της επιρροής του, τον ακολουθούν.

Πρωτοπορεί, παίρνει ρίσκα, δεν δέχεται τη στασιμότητα , ακόμη και μέσα στα προβλήματα, διακρίνει ευκαιρίες.

Μεγάλη διαφορά από τους επικαλούμενους τον τίτλο του μάνατζερ.

Υπολείπεται του ηγέτη , ο μάνατζερ, ο οποίος δεν εμπνέει, απλά διαχειρίζεται.

Δεν παίρνει ρίσκα, απλά πηγαίνει by the book.

Στην τελική το μοναδικό μέτρο της ηγεσίας είναι η επιρροή. Τίποτε περισσότερο ή τίποτα λιγότερο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που κυκλοφορεί στη πόλη και συζητά με συμπολίτες.