> Voliotaki: ΟΤΑΝ στη ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ...

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΟΤΑΝ στη ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ...

...ο Γεωργιάδης «τρώγεται» με Κουντουρά...
Μπορεί στην Ολομέλεια της Βουλής να συζητιέται εδώ και δύο μέρες η Συμφωνία των Πρεσπών, ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως θεώρησε χρήσιμο και βοηθητικό στη συζήτηση, να αναφερθεί επί προσωπικού στην Έλενα Κουντουρά, η οποία λίγα λεπτά πριν είχε γνωστοποιήσει τις απειλές που δέχεται τελευταία.
Ζήτησε λοιπόν και πήρε τον λόγο για να επιτεθεί στην υπουργό Τουρισμό, προσάπτοντάς της σικέ συμπεριφορά στο θέμα της παραμονής της στην κυβέρνηση.



«Πρώτον καταδικάζω οποιαδήποτε επίθεση εναντίον σας του οποιουδήποτε, κάθε φωτογραφία που σας στέλνουν όπως είπατε και οποιαδήποτε απειλή προσώπου της οικογενείας σας. 

Θα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος αν είχατε κάνει το ίδιο το 2012, όταν είχατε πάει στους Ανεξάρτητους Έλληνες και άνθρωποι όπως εγώ που ψηφίσαμε το πρόγραμμα που τελικά υποστηρίξατε, είχαμε 200 mail την ημέρα στον λογαριασμό μας, όπου κατηγορούσαν εμάς, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας. 

Αλλά δεν είδα να έχετε τότε την ίδια ευαισθησία με μένα.

Επειδή όμως είπατε και πολλά άλλα, έχω να σας πω το εξής: Ναι, ο βουλευτής πράγματι έχει συνταγματικό δικαίωμα συνείδησης. 

Όταν φτάνεις σε ένα σημείο όμως κυρία Κουντουρά τόσο τεράστια διάσταση από αυτά που έλεγες στο παρελθόν και με βάση την εντολή που είχε πάρει από τους ψηφοφόρους του, ψηφίζει αυτό που νομίζει και παραιτείται. 

Δεν ανταλλάσσει τη συνείδησή του με υπουργική καρέκλα όπως κάνατε εσείς. 

Αλλά να έρθετε εδώ κλαίουσα και να κάνετε επίθεση σε μένα αλλά ξεχάσατε ότι αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας σας, αυτός που έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, ήταν ο κύριος Καμμένος, τον οποίο είχατε αρχηγό μέχρι προχθές. 

Και είδα με έκπληξη ότι για τον κύριο Καμμένο δεν είπατε τίποτα. Να γιατί σας κατηγορούμε ότι όλα είναι σικέ» είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η απάντηση ήρθε από την υπουργό Τουρισμού και ήταν λιτή και σαφής: 

Στην ομιλία μου ακριβώς αυτό υπονόησα. 

Ότι ο κύριος Γεωργιάδης αντί να ασχολείται με τη δική του πολιτική, ασχολείται μόνο μαζί μου. 

Με έχει στοχοποιήσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες. 

Παντού, και μιλάει με τα χειρότερα λόγια και κρύβεται από αυτό. 

Δεν θέλω να συνεχίσω περισσότερο.

altsantiri.gr