> Voliotaki: Η ΤATIANA και η THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ...

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Η ΤATIANA και η THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ...

Την περασμένη Κυριακή η Τατιάνα Στεφανίδου έκλαιγε στην εξόδιο ακολουθία για τον Θέμο Αναστασιάδη κρατώντας σφιχτά το χέρι του συζύγου της.
Δυο μέρες αργότερα φρόντισε να αποδείξει ότι στο επάγγελμα μας η υποκρισία περισσεύει και ότι ακόμη και η τελευταία κατοικία ενός ανθρώπου για τον οποίο έκλαιγε πριν δύο μέρες, έπρεπε να γίνει βορά στην αρένα της τηλεθέασης.



Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν η μοναδική δημοσιογράφος που δεν σεβάστηκε την επιθυμία της οικογένειας να μη στείλει κανένα κανάλι κάμερες, στο κοιμητήριο όπου αναπαύθηκε για πάντα ο άνθρωπός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ανθρώπων της εφημερίδας με όλα τα κανάλια, λίγη ώρα μετά την κηδεία, με την παράκληση να μη μεταβούν στον Γερολιμένα της Μάνης.

Το σεβάστηκαν όλοι, εκτός από την Τατιάνα, που έστειλε δημοσιογράφο για να έχει τα πολυπόθητα πλάνα, που δεν θα είχε κανείς άλλος, βάζοντας πάνω απ’ όλα την τηλεθέαση.

Έτσι, η τελευταία κατοικία του Θέμου αποκαλύφθηκε σήμερα στην εκπομπή της με αργά πλάνα του τάφου για να μη χαθεί καμία λεπτομέρεια.

Η ερώτησή της «είναι ιδιωτικό το κοιμητήριο;» στην άτυχη δημοσιογράφο που επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη τηλεοπτική τυμβωρυχία, μαρτυρά και τη δημοσιογραφική άγνοια της Τατιάνας.

Της γυναίκας που έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να κάνει τα πάντα για τα νούμερα της τηλεθέασης, ακόμη και αν πρόκειται για ανθρώπους που γνώριζε χρόνια, όπως ο Θέμος.

Όμως αυτό μάλλον δεν είχε σημασία για την Τατιάνα, που αφού σκούπισε την Κυριακή τα δάκρυα της, έπιασε «δουλειά» την Τρίτη ως γνήσια τηλεοπτική τυμβωρύχος…

enimerosi24