> Voliotaki: ΚΥΠΕΛΛΟ: Η ΑΕΚ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ τον ΒΟΛΟ – ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ η ΛΑΜΙΑ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΚΥΠΕΛΛΟ: Η ΑΕΚ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ τον ΒΟΛΟ – ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ η ΛΑΜΙΑ

Με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάγια, η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με 3-1, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο της κι αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την ομάδα της Μαγνησίας. Προκρίθηκε η Λαμία.
Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με το απόλυτο τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με 3-1 και προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση, αποκλείοντας, παράλληλα, την ομάδα της Μαγνησίας από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Η Ένωση προηγήθηκε με τον Μοράν στο 4′, με τον Πίσπα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 6′. Στην επανάληψη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε στο παιχνίδι τους Κλωναρίδη και Μπογέ, με την ΑΕΚ να ανεβάζει στροφές και να πετυχαίνει δύο γκολ με τον Μάρκο Λιβάγια. 
Ο Κροάτης επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 59′ και στο 71′.
Να σημειωθεί ότι οι “κιτρινόμαυροι” είχαν δύο δοκάρια (σ.σ. έναν με τον Μπότο στη φάση πριν το 0-1 κι ένα στο 83′ με τον Γιαννιώτα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Βόλος (3-5-2): Μπουργάνης, Καρρίκι (62’ Γκαρσία), Ρούσσος, Δημόπουλος (46’ Γκαλίτσιος), Ηλιόπουλος, Ενγκουέμ, Λούκας Γκαρσία (46’ Κορέλας), Δόρης, Δεμηρτζόγλου, Φράγκος, Πίσπας.
ΑΕΚ (4-2-3-1): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τσόσιτς, Μοράν (76’ Μπάμπης), Γιαννιώτας, Μπότος (55’ Κλωναρίδης), Αλμπάνης (55’ Μπογέ), Λιβάγια.
Από την πλευρά της, η Λαμία κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στην επόμενη φάση την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε με 7-0 στη Λάρισα του τοπικού Απόλλωνα κι άφησε εκτός τον Βόλο, καθώς υπερίσχυσε στη διαφορά τερμάτων.
Η βαθμολογία του 2ου ομίλου
1. ΑΕΚ (9-2) 9
2. Λαμία (9-3) 4
3. Βόλος (7-5) 4
4. Απόλλων Λάρισας (1-16) 0