> Voliotaki: ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ και ΜΠΕΟΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ και ΜΠΕΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που κυκλοφορεί στη πόλη 
                             και συζητά με συμπολίτες.

Μια από τις πιο λαμπερές βραδιές έζησε ο Βόλος, την περασμένη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018,στον εκθεσιακό Πολυχώρο του Δήμου μας, με την πολυαναμενόμενη συναυλία της Μαρινέλλας και του Κώστα Μακεδόνα.

Η Συγκλονιστική και καθηλωτική παρουσία της Μεγάλης κυρίας του Ελληνικού Τραγουδιού, της Μαρινέλλας, όπως και η δυναμική και αγαπημένη παρουσία του Κώστα Μακεδόνα, συνετέλεσαν στη μοναδικότητα της βραδιάς .

Η αίθουσα κατάμεστη από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Κάποιοι μίλησαν για περισσότερα από 1.800 άτομα.
Οποία αντίθεση με Γενικές Συνελεύσεις φορέων ή κομμάτων!!

Ξεκίνησε και ξεδιπλώθηκε το πρόγραμμα που έκλεψε καρδιές, κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε το κοινό να μιλά για κάτι ξεχωριστό. Και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή.

Η έναρξη κοινή με τους δύο καλλιτέχνες στη σκηνή ενώ αμέσως μετά το λόγο είχε ο Κώστας Μακεδόνας με παλιά και νέα τραγούδια που ξεσήκωσε το κοινό που τραγουδούσε μαζί του και χειροκροτούσε συνεχώς.

Στη συνέχεια η Μαρινέλλα που αποθεώθηκε από όλους. Μοναδική, ανεξάντλητη, ανεπανάληπτη, αξεπέραστη οικοδέσποινα, απόλυτη αρχόντισσα ξεκαθάρισε με μιας ότι το πρόγραμμα θα ήταν μοναδικό με εξαιρετικά μουσικά «παντρέματα» και αξιώσεων που σέβεται και τιμά το κοινό.

Το τέλος και πάλι οι δύο καλλιτέχνες μαζί ,με τον κόσμο να συμμετέχει ,σχεδόν όλοι όρθιοι αλλά και κάποιοι να ρίχνουν τις βόλτες τους, ανάμεσα στις καρέκλες!!!!

Το χειροκρότημα στο τέλος δυνατό, παρατεταμένο, ειλικρινέστατο.

Τα ευχαριστώ πολλά εκατέρωθεν.

Μεγάλο όμως και το χειροκρότημα στο Δήμαρχο όταν στο τέλος της συναυλίας ευχήθηκε σε όλους εν όψει των εορτών << ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ και ας είναι και ΠΟΛΛΑ >>!! Ακουγόταν έντονα, ξανά και ξανά ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!

Μετά το τέλος της συναυλίας, βγαίνοντας ο κόσμος, εξέφραζε το θαυμασμό του, αρχικά για τη μεγάλη Μαρινέλλα και στη συνέχεια για το πρόγραμμα που ήταν ανάλογο εκείνων των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Οχι ξεπέτα.

Mόνον με επτά ευρώ εισιτήριο, σου δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσεις τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες, εδώ στην πόλη, ενώ άλλοι , πολλοί ,συμπολίτες μεταβαίνουν στη πρωτεύουσα για να τους δουν, πληρώνοντας μεγάλα ποσά.

Οι κριτικές για τον πολυχώρο με διάφορα επίθετα, όλες όμως κατέληγαν ότι βρεθήκαμε σε έναν τέλειο χώρο.

Πραγματικά πολυτελής χώρος για πολλές δραστηριότητες και κυρίως κατάλληλος για συνέδρια και σεμινάρια με πολλά επακόλουθα, όπως π.χ το συνεδριακό τουρισμό.

Πολεμήθηκε και κατακρίθηκε σφόδρα ο Μπέος για την διαμόρφωσή του. Δεν ξεχνιέται η απαίτηση κάποιων δήθεν ειδημόνων δημοτικών συμβούλων να του επιδειχθούν οι νόμιμες άδειες και τα συναφή. Δεν πειράζει όμως.

Ο Μπέος τα κατάφερε και το μετέτρεψε σε στολίδι της πόλης. Μόλις μπαίνει κάποιος, απολαμβάνει το διάκοσμο και αμέσως προβαίνει σε σύγκριση με το πριν.

Θυμάται την εγκατάλειψη , τις λίμνες νερού και τις ανοικτές ομπρέλες όταν έβρεχε και γινόταν κάποιος αγώνας.

Μάλλον εκείνη η κατάσταση εξέφραζε την κουλτούρα της πόλης και των αρχόντων της σε σχέση με το μαύρο του Μπέου που επικρατεί σήμερα τόσο στον πολυχώρο , όσο και στον ουρανό της πόλης.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ όμως.

Σημασία έχει ότι ο Δήμαρχός μας, στηρίζεται σε όλους εμάς, που ψηφίζουμε για Δημοτική αρχή, ακομμάτιστα, που ψηφίζουμε ανθρώπους μόνον άξιους, ικανούς που ενδιαφέρονται για την πόλη.

Η επιστροφή στην πόλη μαγική. Κόμβοι, Δημαρχείο, μπλε ουρανός, δεντράκια, το μεγάλο δέντρο, τα ιστιοφόρα στην παραλία, η Αργώ. Πραγματικά η πόλη μας μαγεύει.

Αυθόρμητα φώναξα ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΕΟ!!! Οι συνεπιβάτες μου συμφώνησαν και δήλωσαν ότι αυτόν θέλουμε για Δήμαρχο και την επόμενη Δημαρχιακή θητεία.

Ναι, θέλουμε τον Μπέο, που νοιάζεται για μας, που δεν υποστηρίζεται από κόμματα, ιδιαίτερα από αυτά που έφεραν τη χώρα σ΄ αυτήν την κατάντια.

Ναι, θέλουμε τον Μπέο για το Βόλο , για αυτά που έκανε και γι αυτά που θα κάνει.

Ναι , θέλουμε τον Μπέο και αφήστε τους άλλους, να ονειρεύονται τις βιοδιασπώμενες σακούλες του Μπουτάρη, τα κεράσματα μπύρας και παγωτού στους ποδηλάτες της Μπολόνια ,την προσβασιμότητα της Μπρέντα και άλλα συναφή.

Ναι θέλουμε τον Μπέο για να μπορούμε να λέμε << και καλύτερα, να λέμε αύριο καλύτερα >> για το Βόλο και τους Βολιώτες του Κλεισθένη ..