> Voliotaki: Χιονοδρομικό Πηλίου

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Χιονοδρομικό Πηλίου

Καλησπέρα σας
Ονομάζομαι Γραμματικόπουλος Ντίνος........όταν έβγαζα το βίντεο που ανεβάσατε στο site σας δεν είχα σκοπό να θίξω κανένα …απλά να δείξω την χαρά μου που γλιστρούσα στο μαγικό βουνό του Πηλίου…. 
Αλλά μετά τα επικριτικά σχόλια των υπευθύνων του βουνού θα ήθελα να απαντήσω. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ  με την χιονοδρομία και τα χιονοδρομικά κέντρα μόνο 50 χρόνια εντός και εκτός Ελλάδος και όλοι αυτοί που ήταν στο βουνό την Κυριακή 9-12 ήταν άνθρωποι της χιονοδρομίας και όχι ερασιτέχνες όπως τους αποκαλούν, προπονητές διασώστες οδηγοί βουνών κλπ και όχι ΑΣΧΕΤΟΙ σαν αυτούς που διοικούν το βουνό (πολιτικά φερόμενα άτομα).


Το χιόνι στο Πήλιο ήταν άριστο και πολύ (προς έκπληξη και δικιά μου) για να λειτουργήσει το βουνό.
Θα μπορούσαν οι κύριοι αυτοί να χρησιμοποιήσουν κάποια άλλη δικαιολογία και όχι αυτές περί ασφάλειας των χιονοδρόμων και ότι εμείς που ήμασταν εκεί είμαστε ερασιτέχνες......  όπως ελλιπή συντήρησης αργοπορία στην συντήρηση …..προσωπικό…. έλλειψη χρημάτων κλπ.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ανικανότητά τους μιλάει για ερασιτέχνες του βουνού ……ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 100 άνθρωποι του χώρου που βρεθήκαμε την Κυριακή στο βουνό …….
Ήρθατε ουρανοκατέβατοι και θα φύγετε ………………………… εμείς με αυτό ζούμε και αναπνέουμε γιατί το αγαπάμε

Με Εκτίμηση

Ντίνος Γραμματικόπουλος
Προπονητής χιονοδρομία – Επιχειρηματίας του χώρου