> Voliotaki: «ΠΗΡΕ το ΕΛΑΧΙΣΤΟ από ΑΥΤΟ που του ΑΞΙΖΕ»...

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

«ΠΗΡΕ το ΕΛΑΧΙΣΤΟ από ΑΥΤΟ που του ΑΞΙΖΕ»...

Κρατούμενος περιγράφει τον ξυλοδαρμό του 19χρονου στη φυλακή...
ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει η περιγραφή κρατουμένου από τις φυλακές Αυλώνας ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μετείχε στο επεισόδιο ενώ επιχείρησε να δικαιολογήσει την ενέργεια λέγοντας ότι ο 19χρονος πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε.
Ο κρατούμενος των φυλακών μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ και την εκπομπή “Μαζί σου” υποστήριξε πως στην επίθεση πήραν μέρος επτά άτομα και ότι το περιστατικό έγινε την ώρα του φαγητού, όταν οι πόρτες ανοίγουν.




Σοκάρει το γεγονός ότι ο κρατούμενος ανέφερε πως και οι επτά που πήραν μέρος στην επίθεση κρατούσαν αυτοσχέδια μαχαίρια.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο φύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτε απέναντι σε επτά μαχαίρια. Σκέφτηκε τον εαυτό του και την οικογένειά του, όπως είπε χαρακτηριστικά.




Αναφερόμενος στον 19χρονο κατηγορούμενο είπε ότι πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε, λέγοντας πως “αυτός έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα”.

Δικαιολόγησε την πράξη του και των συγκρατούμενών του λέγοντας ότι όλοι έχουν κάνει κάποιο έγκλημα για να βρεθούν στη φυλακή, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο που έφτασαν εκείνος και ο 21χρονος στη Ρόδο...